Travexpert

Nora BK

Om Nora BK

Stöd Nora BK samtidigt som du har chansen att vinna stora pengar! Nora BK är en hårdsatsande fotbollsförening som från och med 2018 tillhör Division II. Utöver A-lagsfotbollen satsar Nora BK hårt på att utbilda sina barn och ungdomar, både på och vid sidan av fotbollsplanen. Nora BK utgör även en viktig del i integrationsarbetet i Nora kommun. Deras arbete med spontanfotboll inleddes 2015 och det är ett sätt för många nyanlända ungdomar att komma i kontakt med idrottslivet i vår kommun. Spelläggare är ingen mindre än Peter "Palmen" Palmqvist vars meriter inom travspel är svåra att mäta sig med. Utöver ett otal miljonvinster har "Palmen" varit ensam på sju rätt hela två gånger - en bedrift som endast ett få kan stoltsera med. Med andra ord så vet "Palmen" vad som krävs för att vinna miljoner. Köper du en andel tillfaller provisionen Nora BK och du bidrar med en god sak - samtidigt som du har chansen att vinna stora pengar.