GULDRUMMET

10 miljoner i potten på Stryktipset

för 11 månader sedan

Äntligen är ligafotbollen tillbaka igen för trots hur mycket vi älskar att se landslaget (speciellt för stunden) så går inget upp emot en jackpotbong med helengelsk bong på Stryktipset. 10 millar är det förväntat att ligga i 13-rättspotten och då ska vi så klart hugga överallt.


Umeåmaffian och Andelstorget bjuder som vanligt på sina bästa drag inför omgången:

 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: När kupongens största favorit ser ut att bli Middlesbrough förstår man att det är läge för stora pengar - i synnerhet då just Middlesbrough snabbt garderas. Minst sju spelare saknas och det har överlag varit ganska trögt. Torskade tre av fyra innan uppehållet och Boro känns inte särskilt spännande under den förvisso roliga gubben Warnock. Vi har ett gott öga till Peterborough. Nykomlingen är underhållande och offensiven sitter i väggarna. Kan absolut ställa frågor till hemmalaget och som procenten ser ut är skrälljobbet solklart! Hull och Barnsley andra givna skrällstreck till aktuella procent.

Andelstorget: Inte skrälligaste procenten men vi glömmer inte Leicester på vår lapp som rätt klar underdog. United ser ut att sakna sitt mittlås Maguire/Varane och hur mycket man än gillar Lindelöf litar vi endast på honom i landslaget. Vem ska spela bredvid? Bailly? Kan bli riktig hönsgård är känslan. Leicester till 27% är given mot ett United som kämpar med att hitta någon kontinuitet. En annan skräll vi har med är givetvis Wolves till i nuvarande 19%. Dessa lag är jämna och Wolves börjar äntligen (efter en usel säsong ifjol) komma igång så smått. Att Aston Villa ska börja prisas som ett topplag köper inte vi. Denna kan gå hur som helst.

 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Bournemouth toppar The Championship och är obesegrat - men ändå dystert nu, då skicklige Brooks fått ett tragiskt cancerbesked som kommunicerades i veckan. Vi tänker oss definitivt att laget sluter sig samman och "spelar för Brooks" på lördagen. Helt okej av Bristol City hittills men hemma har det varit trubbigt, är faktiskt segerlöst. Vi håller en extra tumme för Bournemouth denna helg och spikar. Bra feeling även för Brighton och Sheffield United.

Andelstorget: Vi spikar Chelsea rakt ut trots att extremt många spelare kommer tillbaka från landslagsuppdrag. Brentford är charmiga och roliga men att sprattla i början av en säsong har vi sett så många gånger av nykomlingar. Derby i London nu och jag tror att för första gången så kommer Brentford visa respekt för motståndet. Chelsea brukar alltid bli överspelade på Stryktipset men det märks att Brentford blivit lite av folkets lag och får många streck på det. Klasskillnaden är stor och då Chelsea har Malmö i CL i veckan kan man gå fullt ut i denna match. 60% på Chelsea slickar vi oss och med en given spik.

 

Samtliga våra experters andelar hittas via länken: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert