13 miljoner anledningar att spela med oss i helgen
GULDRUMMET

13 miljoner anledningar att spela med oss i helgen

för 5 månader sedan

Över 50.000 inspelat under gårdagskvällen där vi både prickade in skrällen Bologna och krysset i Atalanta för att skjuta upp utdelningen rejält på Topptipset. Umeåmaffians Täta och Andelstorgets Quattro var det som levererade. Nu mycket fokus mot helgens prövningar och främst Stryktipset som har 13.000.000 kr i potten. Grym kupong och vi är laddade till tusen!

 

SPELA MED ANDELSTORGET I HELGEN


BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: De två storfavoriterna högst upp (City, Aston Villa) tycker vi funkar bra men vi väljer ett fräckare huvuddrag under denna rubriken. I Watford-Burnley är oddsen i skrivande stund täta och förhoppningsvis blir det tätt streckat även på Stryket. Då är det givet läge att ta ställning för Burnley. Vi har länge gillat lagets "flyktförsök" i bottenstriden och segrarna på sistone har inte förvånat. Annan status på Watford, minst sagt: trots att schemat framöver ser vettigt ut vågar vi slå fast att det är kört. Verkar inte tro på det. Här räknas givetvis bara tre poäng men visst är risken större att man istället blir straffat. Kryss blir det knappast och vi gillar Burnley!
 

Andelstorget: City med sin otroliga bredd kan byta ut ett par spelare från veckans elva mot Real Madrid och ändå städa av Leeds som är alldeles för svajiga denna säsong. Stark spik så klart men ingen raketforskning. En “roligare” är ju helt klart Brighton som tagit sig rejält sista tiden och trots att det är för mycket krysshistorier så kan nog laget klättra ett par placeringar till innan detta summera. Wolves har överpresterat en hel del denna säsong och en urstark defensiv räcker inte när offensiven är såpass medioker. I en öppen match så känns procenten på Brighton helt klart lockande. Rejält övertag på kollektivet om man kan spika sig ur denna! Brighton gillas.
 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: När The Championship drog igång i höstas var vi smygpositiva till Peterborough, som vi trodde skulle vara en frisk fläkt. Riktigt så har det ju dock inte blivit och ärligt talat har man aldrig varit riktigt nära nytt kontrakt. Det är definitivt kört sedan en tid tillbaka. Har ändå visat gott gry under våren och 3-4-3 på de tio senaste ska respekteras. Gästar nu Millwall och ettan streckas knallhårt. Det går att förstå men vi tycker inte att Millwall är någon rolig storfavorit. Går för sjätteplatsen men måste slunga sig förbi tre lag och har det på intet sätt i egna händer. Bournemouth borta i slutomgången är heller inte kul. Det kommer inte gå och när det nu handlar om att "bara vinna" är ett ofta trubbigt Millwall inte direkt vårt favoritlag. Vi vill få med storsmällen Peterborough! Finns förstås annat kul att jobba med också, som Brighton och Stoke. 

 

Andelstorget:  Många lag i Championship som inte har något att spela för så här precis i slutet av säsongen och Cardiff är ett av dessa. Fyra raka torsk och mer eller mindre helt utcheckade mentalt verkar laget vara. Ska man då över huvud taget strecka hemmalaget här till över 50%? Tveksamt enligt oss även om Birmingham har precis samma läge. Klart trevliga procent på bortalaget och vi väljer mest troligt en X2 lösning. Normalt gillar vi Aston Villa men nu har även vi börjat tröttna och till över 70% orkar vi nog inte spika denna helg. Har extremt svårt att göra mål för stunden och det finns uppenbar kryssrisk enligt oss. 1X räcker långt dock!

 

Ni hittar våra andelar i alla prisklasser här: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert