13 rätt och 13 miljoner med Umeåmaffian
GULDRUMMET

13 rätt och 13 miljoner med Umeåmaffian

för 6 dagar sedan

Premier League kör igång och som om inte det vore nog får vi 13 miljoner i jackpot på Stryktipset! Otroligt roligt och självklart går vårt gäng för en riktig rivstart på högsäsongen. Populära Umeåmaffian landade på 12 rätt på tre system förra helgen och det var snubblande nära stora pengar - här släpper Maffian några lovande tankar inför helgens superomgång!

--

SPIKARNA: Tre klara Premier League-favoriter inleder kupongen och av dessa är Chelsea vårt givna spikval. Vi räknar kallt med att Chelsea gjort sig redo igen efter att våren präglats av situationen med Roman Abramovich. Säkra värvningar och en känsla av revanschlust. Finfin chans att få bra kontroll på premiären. Everton var jobbigt att följa förra säsongen och något större lyft går inte att räkna med. Lampard sätter vi fortsatt frågetecken för och utan Richarlison riskerar det att bli uddlöst. Nya och tidiga skadeproblem för Calvert-Lewin dessutom. Nollas här?! Chelsea en stabil spik. Vi är även sugna på Aston Villa, om inte procenten rusar alltför mycket. Dels räknar vi, som många andra, med ett betydande lyft för ett kryddat Villa där Gerrard nu bossar från start. Dels har vi väldigt enkelt att placera Bournemouth som jumbo: dyker det inte upp förstärkning är man helt enkelt för svagt.
 

SKRÄLLARNA: Självklart går det att vara peppad på Newcastle och deras fortsätta satsning - men vi är inte helt frälsta. Det är en annan kravbild denna säsong och att "bara vinna" en match som denna, hemma mot Nottingham, kan definitivt bli lättare sagt än gjort. Klassiska Nottingham har spänt bågen och byggt ihop ett lag som vi räknar med kommer hävda sig. Skön underdogpremiär för deras del och givet skrälljobb för oss. I The Championship flaggar vi för Hull som vann skönt i premiären och som definitivt är förstärkt jämfört med fjolåret. Kan gott och väl landa före lördagens motståndare Preston, som ser ut att bli en av kupongens kallare favoriter. En annan urtrist favorit hittas längst ner i form av ett ständigt överskattat Stoke. Usel premiär av dessa och spännande skrälläge för ett farligt Blackpool nu.

--
 

Umeåmaffian åkte på en "bad beat" på Stryket förra helgen - hela vägen på jackpotomgången nu! Vi har gott om system öppnade - här lyfter vi fram några av dessa, i olika prisklasser.
 

Umeåmaffians 13 000 000 kr - 1710 kr.
Umeåmaffians Roliga Jackpot - 430 kr.
Umeåmaffian Måste Gardera - 451 kr.
Umeåmaffians Lilla Pigga - 85 kr.
 

MYCKET NÖJE!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert