13 starka med Sporttjänsten
GULDRUMMET

13 starka med Sporttjänsten

för 1 år sedan

Det är muntert hos Sporttjänsten efter att de i lördags plockat in 13 rätt och 716.000 kronor på Stryktipset på spelförslaget på deras klassiska sajt. Nu laddar de för 13 även på jackpotomgången av Europatipset - här släpper de några av tankarna!

--

Vi måste börja småtråkigt... Kupongens två riktiga brakfavoriter går inte riktigt att bryta bort. Säga vad man vill om Spaniens prestationer hittills - ikväll blir det koncentrerat och som Kosovos försvar såg ut mot Sverige är vi helt och hållet trygga med Spaniens utdelning. Att Kosovos förstekeeper Muric (tillhör Man City) är avstängd efter rejäl fylla är inte så lyckat, nej. För Italien har det börjat väldigt smidigt med 2-0 mot både Nordirland och Bulgarien. Italien är något av vårt favoritlandslag just nu - har blivit en segermaskin under Mancini och när man ikväll gästar Litauen stiger inte direkt svårighetsgraden. Ska vi säga 2-0 igen?

 

Med Spanien och Italien spikade blir det viktigt att "jobba skräll" på andra håll - exempelvis på Wembley där England får besök av Polen. Vi är inte helt frälsta av England och minns ett antal tveksamma prestationer i höstas. Southgate satsar spännande på spelare som Foden, Mount, Rice och Phillips men helt och hållet "färdigt" känns ju England inte. Polen saknar Lewandowski och det är förstås ett massivt minus. Går det ens att hitta något större avbräck för något europeiskt landslag? Corona i truppen dessutom och visst är det risig tajming för polackerna. Szczesny, Glik, Zielinski och Milik är ändå namn som gott och väl kan stå upp här och ca 75 procent på England... Nej, lite överdrivet va. Det täta schemat och det faktum att krysset inte är någon katastrof för England nämns också. England är INTE någon spik för oss.

 

Sedan blir det förstås naturligt att ringa in Georgien till ca 15 procent borta mot Grekland. Georgien har förvisso en rejäl utmaning i att följa upp kanoninsatserna mot Sverige och Spanien. Det blir tredje urladdningen på en vecka och en något trögare prestation skulle inte förvåna, ärligt talat. Å andra kliver man ner i svårighetsgrad. Grekland har jobbat sig ur den långa jättesvackan. Var ju nere på direkt pinsam nivå i ett par år och det gick inte att må sämre. Bättre nu och man börjar få fram småspännande material, med den holländska ligans överlägsne skyttekung Giakoumakis i spetsen. Att hantera favoritrollen har dock aldrig varit Grekland bästa gren och om Georgien nosar på nivån från tidigare matcher, ja då ligger favoritfallet nära till hands.

 

Vi har tre system öppnade och du är varmt välkommen ombord:
 

Sporttjänsten - 192 kr.
Sporttjänsten Super - 480 kr.
Sporttjänsten Jackpot - 571 kr.

Mars har varit en häftig månad för vår del och nu avslutar vi snyggt, har vi tänkt!

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst