14 miljoner i potten på helgens mixade Stryktips
GULDRUMMET

14 miljoner i potten på helgens mixade Stryktips

för 4 månader sedan

Mixat Stryktips i helgen med majoriteten engelska matcher men även en svensk och en fransk. Fina 14 miljoner i potten och dessutom en ganska trevlig bong med en hel del svagare favoriter.

 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Absolut slutspurt och då hamnar "motivationsfaktorn" ofta i fokus. Port Vale och Mansfield placeras i den kategorin och är möjliga spikar. Det är även Cadiz i den spanska bottenstriden. Laget spurtar riktigt bra. Råskrällde borta mot Barcelona nyligen och senast klarade man 1-1 i Sevilla. Mycket jobb återstår dock för att säkra kontraktet och i kommande omgångar är det nya toppmotståndare - att budgeten säger tre poäng hemma mot Elche på lördagen är solklart. Strongt av Elche på slutet och nu kan man snudd på andas ut. I värsta fall krävs någon liten poäng till men nej, det ska vara grönt för Elches del. Visst slutar detta 1-0 till Cadiz? Ja, det gör det. "Knapp men klar" spik!


Andelstorget: Mjällby har startat säsongen klart bättre än förväntat och förra matchen vände man starkt mot Helsingborg. Malmö FF hade långa stunder problem borta på Tele 2 mot Hammarby men fick åtminstone med sig en pinne. Nu på hemmaplan och med Kiese-Thelin förmodligen tillbaka så bör man dock lösa tre poäng. Anders Christiansen saknas vilket är tungt men truppbredden ska räcka för att slå ett överpresterande Mjällby ändå. 

 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Flera tänkbara alternativ även under denna rubrik! Southampton har en del att bevisa efter en hackig, sur vår. Bra chans till minst en pinne mot Brentford. I den franska cupfinalen är Nantes lockande på neutral plan mot ett Nice som inte älskar favoritrollen. Allra bäst rensar dock Sampdoria. Lazio och Immobile på bortaplan är förstås svårt men vi håller Lazio som lynnigt och opålitligt - som en av kupongens största favoriter är man INTE någon rolig vinnare. Extremt skön derbyseger för Samp senast och vi tycker att laget är på tok för bra för att behöva åka ur. Fortfarande full motivation och här kommer man vara tappert - och spetsen finns för att straffa ett rätt rörigt Lazio. Riktigt spännande skrälljobb!


Andelstorget: På skrällsidan gillar krysset i Liverpool - Tottenham där bortalaget har kvalitetsspelare för att hota ett hårt matchande Liverpool. Dessutom tror vi ett kryss i Betis - Barcelona kan vara fint då det räcker med en pinne för bortalaget för att lösa Champions League spel till nästa säsong. Betis har helt klart kunnande att hota Barcelona och bortalaget har efter en enorm period helt kommit av sig igen. Förmodligen tog uttåget ur Europa League hårdare än man kan tro på Katalanerna.

 

Ni hittar våra andelar på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert