25 miljoner i potten på Stryket
GULDRUMMET

25 miljoner i potten på Stryket

för 1 år sedan

En av tidernas potter på Stryktipset och bongen ser riktigt spelvänlig ut. Tolv rätt på några håll förra helgen med runt 100.000 kr per system och givet ska 13-rättarna in nu istället.

 

Hela 25 miljoner beräknas ligga i 13-rättspotten så chans att bli duktigt belönad. 

 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Vi räknar med att ett klart imponerade Liverpool tystar Brentford och att ett Sheffield United på uppgång bankar till häxgänget Derby - men valet under denna rubrik blir West Ham. Tre raka utan seger i ligan men vi gillar intrycket, är inte sämre än under fjolårets succésäsong. Segerbegär nu och underbare Antonio tillbaka - vi gillar verkligen läget mot ett småpressat Leeds vars frånvarolista börjar se klart jobbig ut. Bamford tufft minus. Stark West Ham-feeling och håller sig bara procenten på vettig nivå blir det spiktvåa på många av våra system!
 

Andelstorget: West Ham ser precis som förra säsongen riktigt stabila ut. I veckan slog man ett förvisso reservbetonat men likväl “stjärntätt” Manchester United. Till denna matchen får man dessutom tillbaka Antonio som inlett säsongen strålande. Leeds är knackiga efter sin succéartade första säsong, den andra brukar vara tuffare säger dom och kanske blir det så för Leeds. Flera skador i laget och försvaret är verkligen svajigt. West Ham bör spikas till nuvarande procent!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Är detta säsongen då Leicester faller bort som en faktor i toppstriden? Vi har i alla fall ruskigt svårt att se laget utmana om topp-4 denna säsong, än så länge har man på sin höjd sett ut som ett mittenlag. Truppläget förbättrat men vi sätter diverse frågetecken för form och självförtroende - att bryta ner Burnley kan verkligen bli en utmaning. Svårt schema för Burnley hittills och knappast någon panik i leden. Lär ha matchplanen klar för sig här och då Leicester i skrivande stund ligger kring 75% tänker vi inte ens tanken att favoritspika.

Andelstorget: Skulle ljuga om vi sa att Norwich sett bra ut hittills och det är nog Premier Leagues svagaste lag vi snackar om. Vi tror dock att man kan störa ett enormt skadeskjutet Everton här som saknar flera av sina stjärnor och lagets kanske två bästa spelare i Calwert-Lewin och Richarlison är inte tänkta att delta. Norwich har fart som kan straffa Everton och tar inte laget poäng i sådana här fighter är nog degraderingen ett faktum. God skrällfeeling har vi och plockar alla tre tecken!

 

Vill ni lira med oss i helgen hittar ni andelarna på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert