GULDRUMMET

300.000 kr extra och JVM på BOMBEN

för 6 månader sedan

Det är inte bara Stryket som bjuder till på annandagen. På hockey-Bomben med spelstopp 17:59 är det 300.000 kronor extra i potten, med två SHL-matcher och Sveriges premiär i roliga JVM att lösa. Umeåmaffian har analysen klar!

--

Rögle-Djurgården

Vi har gjort några försök att jobba in trendbrottet för Djurgården under säsongen men nej, det har inte riktigt bitit... Djurgårdens prognos ser nattsvart ut. Vi måste ändå strecka för framgång på annandagen, trots att Eklund är på JVM. Givetvis kom uppehållet lägligt för DIF och nu har man fått landa litegrann efter diverse förändringar i leden. Jättesvår omstart förstås - samtidigt passande då man slipper den värsta pressen, man är redan uträknat av många. Rögle toppar och att man tagit poäng i 23 av 26 matcher är extremt starkt. Någon liten svacka bör ticka in och man har ofta fått slita för poängen. Väldigt tydlig favoritstreckning här, folket säger ungefär 4-2 till Rögle, och vi konstaterar att framgång för DIF kommer bita riktigt bra på BOMBEN. Vi gillar omstartsfaktorn och eftersom vi spelar denna spelform för att "bli ensamma" tycker vi att det blir självklart att få med en del positiva bortaresultat. Upp till 4 går vi i alla fall på DIF!

Timrå-Leksand

Otroligt viktigt för Timrå här. Laget hittade ju en plötslig formtopp i november och fick kontakt - men innan jul var det värre igen, med bara en poäng på fyra matcher. Defensiven sprack några gånger och senast blev det 3-6 i baken i Malmö. Noterbart var att den matchen spelades i tisdags - kan vara nyttigt jämfört med Leksand som vilat betydligt längre. Kall period för Leksand innan vilan och där tycker vi att fått lite rätt, det gick "för bra" för dalmasarna ett tag. Säsongen har verkligen gått i vågor och sånt tycker vi alltid är lite oroväckande, vi gillar stabilitet. Samtidigt ska det sägas att Leksand kunnat skylla på skador: nu ser det lite bättre ut. Vår stora tanke här är målrikt, vi tänker oss att båda lagen gillar sina chanser och detta blir rivigt och roligt. Timrå 345, Leksand 3456, nåt sånt kan vi tänka oss. Mål!

Ryssland-Sverige

SHL i all ära - givetvis är detta kupongens höjdpunkt, JVM-premiär med den sköna starttiden 22:30. Vi tycker tyvärr inte att Sveriges lag ser särskilt bra ut och medalj skulle förvåna. Trenden från de senaste turneringarna tas på allvar och inte heller detta år är det någon gyllene upplaga av Juniorkronorna. Holtz och Eklund, absolut, men i konkurrensen är det lite blekt totalt sett. Vi har ett gott öga till ryssen i dessa sammanhang. Så gott som hela truppen har testat KHL under hösten, flera på regelbunden basis - och hela åtta killar har spelat för St Petersburg. Det imponerar på oss. Keepern Askarov fortfarande en braktalang och 17-årige Michkov ett annat namn att lägga på minnet. Vi hade hoppats på något mer "blågul" streckning här men landar ändå i att gå ganska tydligt på Ryssland. Nu kanske vi skrämmer bort någon andelsköpare som hellre hade jobbat Sverige men vi måste vara ärliga...
 

Vi har följande system öppnade till den kryddade BOMBEN med köpstopp 17:54:

Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.
Umeåmaffians 250-Bomb - 250 kr.
Umeåmaffians Ensamvarg - 299 kr.
Umeåmaffians 300 000 X 10 - 299 kr.
Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr.
Umeåmaffians Tre på Varje - 135 kr.

Missa såklart heller inte Stryket, gott om olika system öppnade där. Välkommen ombord och ha en fortsatt trevlig julhelg!

 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert