400 000 kr extra på SHL-Bomben
GULDRUMMET

400 000 kr extra på SHL-Bomben

för 11 månader sedan

Dags för extrapengar på SHL-Bomben! Hela 400.000 kronor lastas in och att lösa detta blir som vanligt svårt men kul. Umeåmaffian "står på tur" för träff och ger här sina tankar.

--

Växjö-Frölunda

Toppmöte som går att vrida och vända på en del. Växjös krasch här hemma mot Skellefteå förra veckan är inte glömd. Studsade i alla fall upp och löste derbyt mot Oskarshamn och visst handlar det nu om att återställa ordningen även här hemma. Defensiven dock inte på guldnivån från i våras och de kvällar Gynge/Rosén inte riktigt funkar, ja då blir det jobbigt. Rieder ska dock in nu, honom gillar vi. Grym fart. För Frölunda börjar detta bli en riktig mardröm: tio raka besök utan trepoängare och vi minns bland annat 0-8-smällen förra hösten... Det bräckliga Frölunda ser vi dock inte mycket av just nu. Klev till slut mycket rättvist ifrån mot Timrå i veckan och bygget funkar fint. Bra match på gång, bör bli känslor och händelserikt. 2 och 3 streckas hårt här - vi jobbar både 4 och 5 på bägge sidor.
 

Luleå-Leksand

Leksand börjar bli ett litet problem för oss, får vi väl erkänna. Den svaga starten tyckte vi kändes "given" - mindre givet dock med sex raka segrar nu... Hatten av, inte minst för keepern Kaskisuo som jobbat upp sig efter risig start. Tufft minus i Zackrisson ikväll dock och här går vi trots allt emot. Luleå på segerspåret nu och det kan vi lätt se fortsätta ett bra tag - ja, hela vägen upp till toppstriden till slut. Moralseger senast och inte fel att Omark fick bidra, där finns det sparat. Vi har sett Luleå stänga ner Leksand rätt rejält ett par gånger på senare år och kommer bygga kring Luleå-seger ikväll. 012 på Leksand kan vi gott nöja oss med!
 

Färjestad-Örebro

Derbytouch och ofta hett och kul när dessa möts - knappast något undantag ikväll. 35 insläppta på tio matcher för Färjestad är "bottenlagsstatistik" och visst går det att börja prata om ett snedbalanserat bygge, kryddat med målvaktsbekymmer. Bör få ordning på sikt men lätt att spekulera i nya baklängesmål ikväll tycker vi. Ganska tunn utdelning för Örebro men klättringen i tabellen är ändå inledd och senast dundrade man på bra - och fick också hygglig utdelning - mot Oskarshamn. Att gästa Karlstad skrämmer inte Örebro ett dugg, har flera spelare som trivs i hettan. Vi är inte blyga för att kräva en bunt bortamål här - att börja på 3 och sedan vandra uppåt, åtminstone till 5, på Örebro lockar.
 

Vi har följande system öppnade till kvällens Bomb-action:

 

Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.

Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr.

Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr.

Umeåmaffians Tre på Varje - 135 kr.
 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert