GULDRUMMET

400 000 kr med Umeåmaffian

för 8 månader sedan

Riktigt fina 400.000 kronor extra på Bomben ikväll och spelvärdet kommer bli stort! Två SHL-matcher kompletteras med en schweizare och Umeåmaffian älskar utmaningen!

--


ÖREBRO-RÖGLE

Örebro har inte lirat sedan 8/1 och även Rögle har haft covidbreak, har inte lirat sedan 15/1. Givetvis är detta lite lurigt men det går ju alltid att spekulera. För Örebro måste uppehållet ha varit nyttigt. Vi har haft problem med Örebro, en given flopp i våra ögon. Började kallt för att sedan resa sig - men sedan ny dipp. Bara en trea på de tio senaste och tabelläget bränns. Vi vill inte riktigt ge upp Örebro ännu och som sagt, uppehållet BÖR ha gjort nytta. Rögle har slitit med covid och fortfarande ser exempelvis Dennis Everberg ut att saknas, seriens kanske allra bäste spelare i våra ögon. Kanonsäsong av Rögle på det stora hela, finalplatsen i CHL ska inte glömmas, men vinner sällan klart och tydligt. Nej, vi känner oss tryggare med att Örebro gör någonting vasst ikväll än att Rögle gör det. Extremt jämstreckat på Bomben och folket älskar 2,3-2,3. Vi viktar åt Örebro och går åtminstone upp till 5, säkert även 6 på större system, på hemmalaget!
 

OSKARSHAMN-SKELLEFTEÅ

För att dra upp Bomben-peppen lite extra: när dessa lag möttes här för prick två månader sedan vann Oskarshamn med 8-5! Visst är det ändå en liten Oskars-svacka vi ser nu? Tidigt slaget i Luleå i förrgår, kunde inte mycket där, och förlust mot Djurgården i helgen. Hemmaspel nu och här vräker man på men nja, inte ikväll va? Skellefteå tog revansch på Oskars på annandagen, 4-1 hemma, och är inne i en rätt bra fas nu. Har inte lirat på en vecka men inget "farligt långt" uppehåll. Som umebor tar det ju litegrann emot att erkänna detta - men Skellefteå känns stabilt. Väldigt få plattmatcher och rätt bra läge att gästa Oskarshamn nu, vill vi påstå. Folket verkar tänka i liknande banor men vi kommer ändå att vikta åt Skellefteå - rätt rejäl stapel på bortalaget att vänta!
 

BERN-ZUG

Bara två SHL-matcher och därmed blir det Schweiz som fyller på. Inte alls så dumt, bra läge att "knocka folket" här. Bern har långa stunder krisat de senaste säsongerna. Är sedan länge en storklubb och maktfaktor i den schweiziska hockeyn men nu är man bara tia och sliter för en slutspelsplats. Kommer från trendbrott nu, 3-1 hemma mot Servette. 17-49 i skott ska dock verkligen noteras och nej, det är ingen jätteklättring på gång för Bern. Zug är jättebra. Hade en extrem rad ifjol - inte lika dominant nu men vi är tydliga med att Zug fortfarande bara är bäst i Schweiz. Har fått börja spela hockey i normal takt sedan årsskiftet och jodå, nu är Zug igång: sju raka segrar även man behövt övertid/straffar några gånger. Slarvade bort en pinne mot Lugano i veckan och det tar vi som en garanti för ett påslaget Zug här. Tre raka Zug-segrar under säsongen och inget snack om att Zug "äger" Bern numera, detta är sällan en uppgift där Zug tar ledigt. Kovar är grym, nyligen kom snipern Hofmann hem från NHL och svensktrion Djoos, Klingberg och Hansson (fyra poäng senast) ska också nämnas. Vi går fullt ut på Zug här och målkalas ofta inom räckhåll. Vi kommer vara med ändå upp till 6,7 på bortalaget här!

--

Vi gillar verkligen läget - här är våra system:

Umeåmaffians 400 000-Bomb - 750 kr.
Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr.
Umeåmaffians Ensamvarg - 299 kr.
Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr.
Umeåmaffians Tre på varje - 135 kr.

--

Nu drämmer vi in BOMBEN - välkommen ombord!

 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert