GULDRUMMET

400 000 kronor extra på SHL-Bomben

för 5 månader sedan

Covid har som bekant stört SHL och därför har ett par kryddade Bomber brunnit inne. Ikväll ska det dock vara dags: 400 000 kronor extra i potten och tre SHL-fighter att lösa! Alltid sugna och pålästa Umeåmaffian avslutade 2021 med en Bomb in till 58.000 ggr och ger nu sin syn på kvällens runda.

--

Växjö-Färjestad

Första matchen 2022 för Växjö. Avslutade 2021 med snåla 1-0 mot Örebro, ett resultat som sammanfattade Växjös säsong hittills ganska bra: det har långa stunder varit snålt och småtråkigt. Nu ska vi lira BOMBEN och då kan vi konstatera att nio raka Växjö-matcher har stannat på 0,1,2,3 mot 0,1,2,3 - nog kommer målsnittet stiga framöver. Nu ska Nättinen och Rosén vara tillbaka och det bör vara suget - men kanske också lite ryckigt, efter uppehållet. Färjestad bättre igång, har redan lirat tre matcher 2022. Stått som segrare hela vägen och när andra lag slitit har Färjestad vuxit sig allt starkare. Defensiven numera trygg. Vi litar mer på att Färjestad gör en bra match ikväll än att Växjö gör det. Folket viktar åt hemmasegern - då gör vi gärna tvärtom. 4 och 5 på Färjestad ett par streck som känns riktigt trevliga.
 

Brynäs-Luleå

Efter de tre raka 4-0-segrarna har Brynäs svalnat en del. Två av de tre förlusterna har dock kommit mot ett bra Färjestad och i förrgår var det tight. Vi sätter fortsatt form. Blir förstås ändå svårt att komma åt den täta Luleå-maskinen. Vi har Luleå som vår guldvinnare till slut och man är på den nivån nu, poäng i mäktiga 14 raka. 15-0 i poäng på fem 2021-matcher mot Brynäs ska också noteras. Särskilt mycket längre än så här blir ju dock sällan sviterna och visst levde Luleå farligt mot Frölunda senast. Vi har respekt för toppnivån hos ett retat Brynäs och då folket viktar tydligt åt bortasegern kommer vi smyga med ett par positiva Brynäs-resultat, hemmaseger gör stor nytta för BOMBEN-oddset.
 

Rögle-Linköping

Här kommer Rögle från en fin framgång då man till slut enkelt slog ut Frölunda och löste finalplats i CHL, samtidigt som man leder SHL. Vi är dunderimpade och ärligt talat överraskade, vår känsla var snarare en liten dipp denna säsong. Nå, det ska ju ändå sägas att formraden i SHL inte är suverän. Överlag inte alls särskilt många enkla, klara segrar de senaste månaderna. Här får Rögle stort förtroende av folket och då öppnar vi gärna upp för favoritfall. En liten risk för nedgång bör finnas efter stora matcher på sistone och man möter ju ett formstarkt Linköping. Avslutade 2021 bra och inledde i helgen 2022 med skön vändning. Har faktiskt bra plus på Rögle denna säsong och vi tycker att det är småslö "standardstreckning" av folket. 3,4 på Rögle mot 1,2 på Linköping - så tråkiga kommer vi definitivt inte vara på våra system! 4 och rentav 5 på Linköping, då sticker oddset.
 

Vi erbjuder följande system ikväll:

Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.
Umeåmaffians 400 000-Bomb - 750 kr.
Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr.
Umeåmaffians Ensamvarg - 299 kr.
Umeåmaffians Superfemma - 265 kr.
Umeåmaffians Tre på Varje - 135 kr.

Vi håller förstås även igång på andra fronter, bland annat TOPPTIPSET där formen är stabil. Vi kör - lycka till!
 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert