5 miljoner på Europatipset ikväll!
GULDRUMMET

5 miljoner på Europatipset ikväll!

för 11 månader sedan

Extrapengar, rullpotter och jackpots mest varje kväll i sportens värld just nu - så ska det se ut! På onsdagen är det Europatipset som gäller och med 5 miljoner i jackpot och Champions League på kupongen ser det förstås jättekul ut. Andelstorget och Umeåmaffian har återigen sammanställt vinnande tankar!

--

BÄSTA SPIKEN?

Andelstorget: Spik hittar vi självfallet i Chelsea som är megafavoriter men rättmätiga sådana. Vi ser inte många scenarier där Chelsea tappar poäng hemma mot Malmö som dessutom har en viktig guldstrid i Allsvenskan att fokusera på. Det känns nog ganska uppgivet på förhand även om det så klart är en sporre för många spelare att spela på stora arenor som Stamford Bridge. I övrigt lutar det åt spik på Villarreal som spelar en trevlig fotboll. Young Boys har blivit lite övervärderade efter skalpen mot Manchester United och trots att laget är bättre än många tror är dom sämre än strecken visar här. Villarreal får bli en kompletterande spik i afton.
 

Umeåmaffian: Tro det eller ej, vi ger Chelsea bra chans hemma mot Malmö FF… Sedan spikar vi även längst ned på kupongen. West Bromwich åkte innan uppehållet på säsongens första torsk, en rätt sur sådan mot Stoke. Perfekt omstart i fredags då man tog ner Birmingham i derbyt och vi är alldeles övertygade om att WBA kommer fortsätta toppstrida fullt ut. Ska nu till Wales och Swansea - och apropå derbyseger: Swansea gjorde 3-0 på Cardiff i helgen. En boost och så vidare men det var ett riktigt kris-Cardiff man mötte. Totalt sett ojämnt av Swansea och att man fallit tillbaka jämfört med de senaste säsongerna är ej oväntat. Orkar knappast stå emot ett tungt, bra West Bromwich ikväll - av flera mer eller mindre tydliga Championship-favoriter är West Bromwich den vi gillar bäst.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Andelstorget: Manchester United är riktigt snurriga för dagen. I ligan i helgen som var släppte man fyra mål mot Leicester och det var riktigt uselt sett till vilken nivå United ska vara på. Ronaldo känns som han är lite ur slag för dagen och ingen bakom tar riktigt tag i ”bitarna”. Atalanta har inlett säsongen väldigt ojämnt men senast verkar det ha varit lite av det gamla Atalanta vi såg. United underspelat just nu sett till hur oddsen står men finns ej på världskartan att vi spikar oavsett. Alla tecken måste med här och spelvärdet är fint på både krysset och tvåan enligt vår värdering. Swansea kommer från seger och trots att WBA är riktigt bra blir det nog en klurig nöt att knäcka på bortaplan. 18% på ”svanarna” är given på Andelstorgets kuponger.

Umeåmaffian: Vi litade på Juventus mot Roma i helgen och det blev ännu en seger - men ännu en knapp sådan. Det kunde mycket väl ha slutat annorlunda. Juventus har plockat en enda enkel seger denna höst och det var mot Malmö FF. Att det ska gå enkelt borta mot Zenit ikväll... Nej, knappast. Juve har värstingmatch mot Inter till helgen och som CL-tabellen ser ut vore krysset ikväll ingen katastrof. Något rackig form på Zenit men överkörningen av MFF var rejäl och på Stamford Bridge utmanade man Chelsea. Vi streckar hela vägen för skräll av Dzyubas gäng, helt klart! Sedan hittas som vanligt många låga, lovande procent i The Championship. Tråkfavoriterna har haft en tendens att trilla in men vi jobbar vidare på värdet: Birmingham och Blackpool exempel på givna skrällstreck.

--

Gott om system att välja på till jackpotomgången - här hittar du några vassa upplägg:

 

Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.

Umeåmaffians Jackpotkaka - 1075 kr.

Andelstorgets Jackpotspecial - 330 kr.

Umeåmaffian Tar Över Europa XL - 320 kr.

Andelstorgets Experter - 179 kr.

Umeåmaffians Mellanchef - 286 kr.

Umeåmaffians Sju Helgarderade - 301 kr.

Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

Umeåmaffian Tar Över Europa - 160 kr.

 

Mycket annat liras också - och imorgon väntar extrapengar på SHL-BOMBEN. Håll koll i butiken och följ med mot stora träffar!

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert