7 500 000 på Europatipset
GULDRUMMET

7 500 000 på Europatipset

för 6 månader sedan

Julstämning redan ikväll! EUROPATIPSET kör och det är hela 7 500 000 kronor i jackpot - extremt mycket för att vara detta spel och givetvis hur kul som helst! Vårt gäng går för att fixa en tidig, häftig julklapp - här släpper Andelstorget och Umeåmaffian några av sina viktigaste tankar. Milan-leverans eller inte blir en nyckelfråga…

--

BÄSTA SPIKEN?

Andelstorget: Napoli har haft mycket matcher sista tiden och skador på offensiva spelare som Insigne, Osimhen bland annat. Dessa saknas även i kväll och klart det är kännbara avbräck. Spezia bör dock vara en munsbits för laget från Neapel trots detta. Fyra poäng på bortaplan kommer man inte långt på och förmodligen får laget parkera i eget straffområde här. Napoli är överstreckat (bör sjunka något) men vinner väldigt ofta. På en annars klurig bong måste vi spika.

Umeåmaffian: Ett lag vi alltid garderar och bryter bort är Milan - därför tycker vi att ni ska lyssna noga när vi faktiskt lämnar "klartecken" ikväll! Det är extremt viktigt för Milan att avsluta med tre poäng borta mot Empoli innan julmaten. Avslutningen mot Napoli i söndags sved rejält, att VAR plockade bort kvitteringen var ett skämt. Vi tar det som en garanti för ett påslaget Milan från start ikväll. Zlatan faller bort men Giroud är redo för start. Milan, som för det mesta gjort jobbet i rollen som klar favorit, har inte råd att lägga ikväll och vi säger taskig tajming för Empoli, ett Empoli som annars ofta haft flyt och mött lag i "rätt" lägen. Visst har Empoli gjort det bra men det har också varit stolpe-in och vi kan lova att tuffare tider väntar. Nej, vi tror stenhårt på Milan - en ovan känsla men vi litar på den och spikar!

BÄSTA SKRÄLLEN?

Andelstorget: Empoli har en riktigt fin trend med sex matcher utan nederlag. Laget är lite skakiga bakåt men framåt öser man. Milan är raka motsatsen formmässigt trots att det är väntat sett till deras underliggande stats. Milan är fortfarande det lag som överpresterat klart mest i ligan och till dessa procent tycker vi det är givet att gå emot. Blir helgardering på större system men Empoli och krysset är givet på allt!

Umeåmaffian: Ett annat lag som vi nästan alltid försöker fälla är Marseille - och på den fronten gör vi INTE något undantag ikväll. Ligger tvåa bakom klara mästarna PSG men nja, vi tycker att det är en ganska smickrande placering. Marseille ska ha en del beröm för att ha varit resultatmässigt stabilt men det slår inte direkt gnistor. Har också mycket riktigt haft problem att leverera som favorit under senhösten: 0-0 mot Metz, 1-0 mot Troyes och 1-2 mot Brest i de tre senaste här hemma är ingen "Champions League-rad" direkt. Vi tror på trubbel även ikväll. Reims är inte alls dumt. Lirar jämna och målsnåla matcher mest hela tiden och vet hur man ska hantera den här typen av uppgifter. Bortasegrar mot Rennes och Lyon säger det mesta och här på Stade Velodrome har man faktiskt lämnat med poäng tre säsonger i rad. Som vanligt litar folket hårt på Marseille och som vanligt ser vi värdet i att fälla, i jakten på julmiljoner.

--

Massor med kittlande system öppnade - bara att kika enligt länkarna nedan. Välkommen ombord!

Umeåmaffians Europarekord - 1605 kr.
Skandalen och Skandalen - 494 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.
Andelstorgets Julmiljoner - 433 kr.
Umeåmaffians Jackattack - 535 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Andelstorgets Jackpotspecial - 330 kr.
Andelstorgets Experter - 179 kr.
Umeåmaffian Måste Gardera - 226 kr.
Umeåmaffians Julstöt - 215 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.
Umeåmaffian Tar Över Europa - 160 kr.

--

Mycket annat såklart också öppnat i vår superbutik! Vi önskar lycka till och givetvis också GOD JUL - och förresten, imorgon torsdag öppnar vi upp andelarna till annandagens magiska omgång av Stryktipset!


 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert