GULDRUMMET

Andelstorgets spikförslag Stryktipset

för 1 år sedan

Återigen Jackpot på det finaste spelet vi har inom fotbollen, just Stryktipset. 14 miljoner kalkylerar Svenska Spel vi har i 13-rättspotten denna omgång och nu helengelsk bong igen. 

 

Andelstorget hittar en av sina spikar direkt i match 1 mellan West Ham - Chelsea. Bortalaget har varit riktigt bra sen Tuchels intåg och trots att man ”krigar” på många olika plan för tillfället med Champions League och final i cupen framledes så bör man kunna samla ihop sig för att vinna här. West Ham har gjort en ruskig säsong sett till deras förväntningar och trupp men tror inte laget orkar ta en fjärdeplats som ger plats i nästa säsongs Champions League. Sist torsk mot ett dåligt Newcastle och kanske kommer verkligheten ikapp nu? Chelsea till  53% med  10 miljoner omsatt är en bombspik spelvärdemässigt.

 

Vi fokuserar på spikar i denna analys, garderingarna kommer av sig självt sen. Nästa spik redan i match två där Brighton som underpresterat hela säsongen sett till både kunnande och vad man skapat i matcherna är nu lite på gång. Kryssade mot Chelsea sist och nu möter man ett lag som redan är klara för nedflyttning. Sheffield har torskat 9/10 senaste och har fullständigt gett upp, inte ens hedern spelar man för länge. Spik till i nuläget 69% är inget att orda vidare om.

 

Andelstorget har system hela vägen upp till 3000+ per andel denna jackpotomgång (Mastodont) men också så lågt som 51 kr (Femtiolapp). Spikarna kommer användas på båda bongarna om inget oförutsett sker.

 

Andelstorgets Experter 179 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-experter/spel/454337/1437319

Andelstorgets Femtiolapp 51 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-femtiolapp/spel/976103/1437286

Lycka till
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert