Andelstorgets tips inför helgens jackpot
GULDRUMMET

Andelstorgets tips inför helgens jackpot

för 7 månader sedan

12 miljoner jackpot på helgens hetaste speltillfälle och fem fina matcher från Premier League på kupongen dessutom. Hela nio stycken fullpottare förra helgen och nu är vi ute efter större summor! Andelstorget och Umeåmaffian har synat kupongen i sömmarna och kommit fram till:

BÄSTA SPIKEN?

Andelstorget: Ovanligt många bra spikförslag redan två dagar innan kupongen ska avgöras. Vi gillar så klart Manchester City som är på en helt annan nivå än “Spurs” för stunden och trots att man lär rotera en del här så är vinstchansen mycket god. Bästa spiken tycker vi dock är Aston Villa som gjort en fin satsning sen Steven Gerrard klev in i bilden. Fått in en pånyttfödd Coutinho och spelar en frejdig fotboll. Knackig form för dagen men en perfekt match att vända detta på när man möter ett Watford som är något för svagt för Premier League och inte vunnit på hela tolv matcher nu. Kan Aston Villa stanna under 65% så tycker vi det är en “bombspik”.

Umeåmaffian: Umeåmaffian: Vi kommer att lita mycket på Arsenal hemma mot Brentford - procenten blir hög men knappast galen. Arsenal har ett riktigt lovande läge. Inget spel i Europa och därmed fullt fokus på topp-4-jakten där prognosen är spännande. I "harmoni" gillar vi Arsenal och vår feeling är att en bra period väntar - riktigt bra chans att hantera favoritrollen mot ett Brentford som inte imponerat på länge. Derby också ett spikbud. Ödesmatch hemma mot ett bortauselt Peterborough och det går nog att prata om klasskillnad här.
 
BÄSTA SKRÄLLEN?

Andelstorget: Både Stoke och Birmingham är mycket upp och ner för dagen. Fina resultat blandas med usla resultat och kontinuiteten uteblir för duon. Här blir Stoke så klart klar favorit på hemmaplan och deras vinst mot Swansea var imponerande. I grunden tycker vi nog inte det skiljer så mycket mellan lagen trots allt och tvåan till låga 19% i nuläget är givet även om det går upp ett par procent. I övrigt betalar vi för krysset i Arsenal - Brentford trots bortalaget usla form. London-derby och Arsenal har inte tillräckligt stark trupp för att bara blåsa bort motståndarna med enkelhet. En riktig målskytt saknas i Gunners. Krysset rensar fint!
 

Umeåmaffian: Det börjar verkligen brännas för Burnley nu. Vi har ärligt talat tänkt att "det löser sig" och litat på den mentalitet som brukar finnas i denna klubb - men nu är det verkligen skarpt läge. Sju poäng upp till strecket och bra trender för några konkurrenter. Hög tid att leverera tre poäng nu och på sistone har man ju gjort det bra på ett jättesvårt program. Gästar Brighton och det kan passa hyggligt. Brighton har som bekant sina kvalitéer men leverans i favoritrollen är sannerligen inte lagets bästa gren. Gör nu första hemmamatchen på länge och vi tvivlar på att det blir särskilt spetsigt den här gången heller. Burnley-skrällen en nyckel för oss i jakten på stora pengar!
 


Några av våra utvalda andelar till helgen: 
Andelstorgets Femtiolapp 50 kr
Andelstorgets Experter 179 kr
Andelstorgets Jackpotspecial 330 kr
Umeåmaffians 13 rätt för 500 kr
Umeåmaffians 12 000 000 - 1710 kr
 

Lycka till i helgen
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert