GULDRUMMET

Årets hetaste BOMB i sista stund!

för 6 månader sedan

I sista stund får vi årets kanske allra hetaste BOMB! Det handlar om SHL och det handlar om 1 224 99 kronor i rullpott, vilket bäddar för ett riktigt dunderodds. Umeåmaffian älskar liret och ger sin syn!

--

LULEÅ-LEKSAND

Två lag som kommer rejält stärkta. Luleå rusade ju iväg till 8-0 borta mot Färjestad. 8-0 borta mot Färjestad! Givetvis ett extremresultat. Extrem var även raden dessförinnan med sju raka kryss under ordinarie tid! Vi är nästan alltid positiva till Luleå som nu har poäng i tolv raka. Senast man blev utan poäng här hemma var i oktober - mot just Leksand... Stadigt Luleå att vänta ikväll och då får Leksand det jättetufft. Positivt även för dessa i tisdags då man fick rycka undan direkt mot Rögle men det blev ju ganska billigt, en sådan matchstart bjuds man inte på ikväll. Har sett bräckligt ut en tid och även om skador förklarar en del är vi inte förvånade, vi tycker att Leksand gick "för bra" under en period. Vi kommer hålla nere bortamålen (nollan ska med) och bygger mycket på Luleå-seger, det är den tydliga planen i denna match.
 

BRYNÄS-FÄRJESTAD

Detta tycker vi är kupongens roligaste och "viktigaste" match - det är här det verkligen kan hända grejer och spåra ur enligt oss. Brynäs har alltså vunnit fyra av sina fem senaste matcher med 4-0 - oddsen på det?! Keepern Vehvilainen är het, Timashov har kommit in och gjort stor skillnad och vi väntar dessutom på att Rödin ska börja producera på allvar. Hatten av för Brynäs men lite smickrande är väl raden också, har haft några studsar med sig och också mött några lag som svarat för plattmatcher. Detta känns läskigt. Färjestad har varit uppåt men kommer nu alltså från 0-8 hemma mot Luleå. Får vi inte se ett retat Färjestad ikväll fattar vi ingenting. Samtidigt har man spruckit förr och visst kan 0-8 skapa osäkerhet i leden. Vi lutar åt att Färjestad, som trivts kanon i Gävle på senare år, gör någonting bra ikväll men som sagt, det får väldigt gärna hända grejer här. Vi öppnar upp för en rad olika scenarion och får med flera rensartecken i denna match. 5 och 6 åt bägge håll lär komma med på många av våra system.
 

VÄXJÖ-ÖREBRO

Växjö var segt i tisdags och föll i Malmö med 1-3. Hade inte lirat på 17 dagar och redan ikväll bör det vara lite bättre. Vi är dock INTE Växjös största fans och att Rosén går skadad är blytungt. Noterbart är att Växjös sju senaste har stannat på max tre gjorda och tre insläppta mål - det tycker vi stämmer med intrycket, det är småtrist. Örebro har vi höga tankar om men vi fortsätter att vänta på den riktigt starka perioden. Vass comeback i Luleå på annandagen följdes av bottennapp mot Brynäs i tisdags. Det tar vi som en garanti för ett påslaget Örebro ikväll och på BOMBEN-procenten menar vi att Örebro underskattas en del. Folket går mycket på 2,3,4 mot 1,2,3 här - vi ringar exempelvis in 4 och 5 på Örebro som intressanta tecken!

--

Ovanligt fet omsättning att vänta och därmed har vi ovanligt många system öppnade - bara att studsa in enligt länkarna nedan. LYCKA TILL i jakten på en grym avslutning av spelåret!

Umeåmaffians 1 224 998 kronor - 1325 kr. (Slutsåld!)
Umeåmaffians Nyårsbomb - 495 kr.
Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.
Umeåmaffians Miljonrulle - 715 kr.
Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr.
Umeåmaffians Ensamvarg - 299 kr.
Umeåmaffian Smäller Bomben - 333 kr.
Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr.
Umeåmaffians Tre på varje - 135 kr.

--

 

Gott nytt spelår önskar Umeåmaffian!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert