Aston Villa miljondraget på Europatipset?!
GULDRUMMET

Aston Villa miljondraget på Europatipset?!

för 1 år sedan

Härligt tryck i butiken nu - inte så konstigt då formen är vass och då det är full fart på sporten! Europatipset ikväll och det är en rejält utmanande kupong som verkligen kan betala bra. Andelstorget och Umeåmaffian luftar några tankar - bland annat flaggas det för jätterensaren Aston Villa!

--

 

BÄSTA SPIKEN?

 

Andelstorget: Svårt med spikar denna omgång då lagen i England har en tendens att rotera kraftigt i cupspelet. Manchester United ska bland annat spela med Elanga m.fl. lite mer orutinerade så där skippar vi. Djurgården är lite hårt streckat men funkar som en så kallad nödspik om man är lite mer djärv på annat håll. Bästa spiken är nog Leicester som inte brukar ”tanka” i cupspelet, har sjunkit en hel del oddsmässigt senaste dagarna så en bra elva väntas. Till runt 60% tycker vi den är fin mot motstånd från divisionen under.
 

Umeåmaffian: Vi är helt och hållet inne på Örebro i kvällens ödesmatch hemma mot Östersund. Ångestmatch, förstås, och bara en poäng skiljer - men ska något av lagen lösa kontraktet är det utan tvekan Örebro. Visst, Östersund sprattlade till senast men mycket gick lagets väg och nog var det lite underskattning från Elfsborgs sida. Det har överlag sett bedrövligt ut och vi är "säkra" på att Östersund åker ut. Örebro krisar vidare men spelmässigt rör det på sig. Inte alls dumt mot Peking senast, 0-3 var skeva siffror. Kan BARA nöja sig med tre pinnar ikväll, speciellt då man har MFF borta till helgen, och vi spikar Örebro!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?


Andelstorget: Inte något jätteskrälltecken men Elfsborg hemma på plasten mot ett Malmö utan AC är givet streck för oss på Andelstorget till ca 25%. Den streckas på allt. I övrigt är Angers bättre än man tror och Marseille matchar hårt med Europaspel, har spelat bra hittills men laget åker inte och bara hämtar poäng borta. Milik fortsatt knäskadad för Marseille och även Payet saknas, man spelar med en ungdom på topp. Under 20% på ett klurigt hemmalag försöker vi också få med på kupongen.
 

Umeåmaffian: Vi bara måste få med Aston Villa på kvällens system. Tyvärr har Villa en del truppminus och det blir rotation på ett antal platser. Ändå ingen usel elva och man bör komma till Stamford Bridge med revanschlust - var ju här nyligen och torskade med 0-3 i Premier League men alla ni som såg den matchen vet att Villa utmanade bra, 0-3 var taskiga siffror. Vi håller Villa som ett tämligen givet mittenlag i Premier League - "borde" kunna tycka att Ligacupen är rätt kul. Annat läge för Chelsea, såklart. Kommer från CL-premiär och derby mot Tottenham - och efter detta väntar först Manchester City, sedan Juventus. Det är INTE Ligacupens sextondelsfinal det snackas om just nu, så att säga. Roterar rejält och tydligt blir det väl längst fram, där det verkar Werner istället för Lukaku... Nej, ett helt bortglömt Aston Villa (bara 5 procent i skrivande stund) bara måste med!

--

Bara att välja vraka bland systemen inne i butiken - här direktlänkar vi till Andelstorgets och Umeåmaffians skörd:

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr. (Bara två andelar kvar!)
Umeåmaffians 13 Rätt för 500 - 500 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Umeåmaffian Tar Över Europa XL - 320 kr.
Andelstorgets Experter - 179 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

--

Givetvis fullsmockat i butiken - mycket annat redan ikväll och vi har även börjat öppna upp andelarna till Stryket där 25 000 000 kronor ligger och väntar… Lycka till med shoppingen!
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert