GULDRUMMET

Åtta drag när sex miljoner ska in

för 1 år sedan

Allsvenskan, comebackande Superettan och spelvänliga Norge på Stryktipset - mycket trevligt, i synnerhet med sex miljoner kronor i jackpot. Vi släpper fram vår panel igen - ta del av åtta drag när sex miljoner ska in!

--

Bästa spiken?
 

Umeåmaffian: Det finns några att välja på men här lyfter vi gärna fram Vålerengen i match 13 borta mot Haugesund. 4-1-0 i hemmastatistik för Haugesund och det är ju snyggt men programmet har varit snällt. Senast var Haugesund en stor flopp mot Mjöndalen och nu går vi emot. Vålerengen är ett lag för medaljerna och fungerar bra. Nära att fullborda vändningen mot Lilleström senast och det har blivit något kryss för mycket - alla poäng till Vålerengen nu, en spik som ger ett försprång!
 

Ricky: Viss börjar IFK Göteborg kännas heta för dagen med Wendt och Berg in i truppen. Båda är tillgängliga till matchen och Wendt spelade träningsmatch i veckan där han stänkte dit en frispark efter två minuter. Laget tog en planenlig vinst mot Östersund sist även om det satt hårt inne så steppar man upp här mot Mjällby som har det tufft resultatsmässigt och ej segrat sen i maj. Till ca 65 % i nuläget tycker jag hemmaspiken är trevlig.
 

Andelstorget: Örebro har det extremt kämpigt för stunden, i vårt tycke är det hela seriens sämsta lag (åtminstone innan värvningarna av Besara och Hamad). Sist i hela tabellen och fyra raka torskar där man stundtals varit helt utspelade dessutom. Vi tror inte på en vändning här utan Hammarby som gjorde 5 mål på Degerfors fortsätter ösa på mot de stackars närkingarna. Hammarby känns som en stabil spik.
 

Sporttjänsten: Vi litar på Norges bästa lag, Molde. Ifjol sprang Bodö/Glimt iväg med Eliteserien men nu är dessa i gungning och då tar Molde chansen. Är på väg att rycka undan och mot nykomlingen Lilleström, som inte alls är så bra som formraden kan antyda, tickar tre nya poäng in för Molde. Procenten ser inte ut att bli alldeles överdriven och spiken gillas.


Bästa skrällen?
 

Umeåmaffian: Det känns i rörigaste laget hos AIK. Visst löste man segern mot Varberg senast men vi har egentligen inte litat på prestationerna på hela säsongen, är långtifrån att vara ett färdigt, tydligt lag i gott skick. Att man nu ska leverera som favorit hemma mot Rydströms Kalmar känns allt annat än givet. Surt för Kalmar senast men ännu en bra, rejäl prestation - det lär man hitta även på Friends och vi blir inte alls förvånade om man hugger alla tre poäng här.
 

Ricky: Bodö/Glimt har inte gått att känna igen sista tiden och dubbla förluster mot Legia i Champions League kvalet lär ha slitit rejält på truppen. Tätt matchande och endast sen seger på fem senaste i ligaspelet vittnar om att det är lite stökigt i klubben för tillfället. Sarpsborg är på inget sätt något speciellt bra lag men ska man slå Bodö så är det nu. Givet att ha med ettan till drygt 25%.
 

Andelstorget: Häcken fick med sig en turlig trea på gräset i Kalmar senast och det var inte speciellt välförtjänt. Det kan komma att höja moralen rejält dock och detta blir nog en bättre matchbild där laget får äga mer boll och dessutom på konstgräs. Några spelare tillbaka i Häcken som hade en svag bänk senast. Norrköping är svår motståndare och har två raka segrar men denna match kan gå lite hur som helst enligt oss. Vi plockar med både krysset och tvåan!
 

Sporttjänsten: Med Norge på kupongen vet man alltid en sak: folket kommer övervärdera Rosenborg. Inget undantag denna gång då Rosenborg reser upp till nordligaste Norge och bortamatch mot Tromsö, en uppgift man av tradition har svårt att lösa. Nu kommer Rosenborg från viktigt trendbrott och det ska sägas att årets Tromsö inte är särskilt bra - men ibland går det helt enkelt inte att blunda för streckprocenten. Omöjligt att lita på Rosenborg till rådande procent och vi streckar gärna för Tromsö-skräll.

--

Som vanligt massor med system att välja bland i vår butik, i olika prisklasser. Välj, vraka - och vinn! Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till aktuella system.

 

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.

Umeåmaffians Jackpotstöt - 860 kr.

Umeåmaffians Åtta helgarderade - 602 kr.

Sporttjänstens Nya jackpot - 485 kr.

Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.

Andelstorgets Jackpotspecial - 330 kr.

Rickys Spelvärda jackpot - 285 kr.

Andelstorgets Experter - 179 kr.

Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert