BOMBEN-special med Umeåmaffian
GULDRUMMET

BOMBEN-special med Umeåmaffian

för 1 år sedan

Umeåmaffian löste 13 rätt på Europatipset igår (137.000 kr in) och med ett Malmö FF-mål till hade man tagit potten på fotbolls-Bomben. Ikväll är siktet inställt på SHL-Bomben med hela 400.000 kronor extra i potten - kolla in Umeåmaffians tankar!

--

Frölunda-Leksand

Vi har redan hunnit snacka ner Leksand och efter tre raka torsk och 4-12 i målskillnad ger vi oss tidigt rätt på den fronten. Ganska klurigt program men likväl svagt - och att Leksand brukar ha svårt att vända negativa trender har vi sett förr… Camper skadad, dessutom. Frölunda började med att gå bort sig och ställa till det mot Brynäs - den typen av insatser såg vi ofta förra säsongen. Vass respons, dock: har tagit ner Skellefteå och Luleå i täta matcher sedan dess. 2-0 och 2-1 - vi tvivlar dock på att den typen av resultat kommer bli vardagsmat för Frölunda, som vi fortfarande ser som ett offensivt, “roligt" lag. Med självförtroendet tillbaka räknar vi med bra fart från hemmalaget här - på Bomben kommer vi jobba målrik match. Upp till 6, åtminstone, givet på Frölunda och gällande Leksand är vi också beredda att betala en del. Många streckar 1,2 på Leksand - vi tar hellre 3 och 4.

 

Linköping-Färjestad

Guldfavoriten Färjestad har kommit igång bra och visst imponerar bredden framåt, det är mer eller mindre fyra “scoring lines” man ställer upp med. Har ändå fått slita en del och defensiven, som coach Pennerborn pratade om inför säsongen, har en bit kvar. Vi tror fortfarande inte på SM-guld med Haukeland i mål. Linköping med dubbla förluster men ingen tidig sågning från oss. Levde länge uppe i Luleå och trummade på rätt bra mot Djurgården, borde definitivt gjort mer än ett mål där. “Folket” på väg att standardstrecka denna match, det är väldigt mycket 1,2,3 mot 2,3,4 - vi gillar värdet i att kräva en bunt hemmamål och i bästa fall få in skrällseger för Linköping.

 

Malmö-Djurgården

Positivt kring Malmö, helt klart. Torsk mot Färjestad men stark insats och Calle Söderberg har redan visat sin betydelse. Vi gillar årets Malmö, det är profilstarkt och mycket temperament - bra chans till underhållande matcher även framöver. Djurgården hyggligt igång och vi kan tycka att man snackades ned lite väl mycket inför säsongen. Videll är ren klass, det visste vi sedan tidigare. Matchen streckas ganska jämnt av folket men vi räknar med bra action och kan lätt se ett “häftigt” resultat. Vi kladdar gärna här, med chans till riktigt bra effekt.

Vi har en bunt system öppnade till den kryddade Bomben - välkommen ombord!

Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.

Umeåmaffian Smäller Bomben XL - 990 kr.

Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr.

Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr.

Umeåmaffians Tre på varje - 135 kr.

 

LYCKA TILL!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert