GULDRUMMET

Brittiska öarna på Stryket!

för 1 år sedan

The Championship kör igång nästa helg men redan denna helg ska matcher från de brittiska öarna lösas på Stryktipset då Skottland tar plats på kupongen. Umeåmaffian är redo där och på övriga håll i jakten på 13 rätt och kraftig utdelning!

--

Visst fastnar blicken på de skotska matcherna på Stryket - bättre än Norge åtminstone, enligt oss... Celtic är med på kupongen och vi hoppas och tror att många spikar "av gammal vana". Det var dock länge sedan Celtic var så här pass bräckligt. Blev förnedrat av Rangers i tabellen förra säsongen och nu kommer man ju från färskt, rejält bakslag då man fick ge sig i förlängningen mot Midtjylland i Champions League-kvalet. Nye tränaren Postecoglou måste kallas en chansning, australiensarens första vettiga jobb i Europa, och på spelarfronten är det också rörigt. Börjar nu borta mot Hearts som är tillbaka i högstaligan efter att ha varit nere och vänt i andraligan. Hör givetvis hemma i toppdivisionen och har fått matcha igång nyttigt med cupspel, där man staplat segrar. Superkul att börja hemma mot Celtic och självklart försöker vi fälla favorittvåan här.

 

Midtjylland var det, ja. Slog alltså ut Celtic efter 120 minuter och redan till veckan väntar PSV borta i nästa runda. Givetvis är CL-kvalet huvudfokus just nu och truppen, som tunnats ut en del, testas förstås. Börjar ju dock få erfarenhet av dessa lägen och det visade Midtjylland förra helgen, vann övertygande borta mot Aalborg trots att Celtic-matchen låg runt hörnet. Vi märker att det tvivlas på Midtjylland nu, betydligt högt odds än i “normalfallet”, men vi räknar med leverans även denna helg. Nykomlingen Viborg har börjat positivt men har inte förstärkt mycket alls jämfört med ifjol och vi väntar med hyllningarna. Vi går gärna på Midtjylland-klassen här!
 

Europa-spelet en faktor även för Hammarby, borta mot Östersund. Jakten uppåt i Allsvenskan prioriteras dock högt och det har snurrats ganska klokt i elvorna. Nytändningen är tydlig - och det är också tydligt att Östersund inte längre duger i Allsvenskan, törs vi slå fast. Ser väldigt illa ute: i måndags var det jättetufft hemma mot Halmstad och till slut kom ju också målet, ett självmål på stopptid. Kändes talande. Bajen-procenten ser ut att bli hög här men nej, vi ödslar inga streck på usla Östersund. Hammarby spikas!
 

Vi har tre system öppnade på Stryket:
 

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.
 

PS. Häftig form på Bomben för vår del, måste vi säga. Framförallt har OS gått strålande - där kommer vi spurta hela vägen in i mål. Flera andelar öppnade till lördagens OS-Bomb!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert