Champions League på Europatipset
GULDRUMMET

Champions League på Europatipset

för 5 månader sedan

Tisdagen ger oss EUROPATIPSET som bland annat innehåller de båda Champions League-semifinalerna. Det är England vs Spanien och engelsmännen börjar hemma: Manchester City och Liverpool stabila spikar?! I övrigt är det svenskt, "låga England" och Serie A att lösa och utmaningen gillas - kolla in de skarpaste idéerna från Andelstorget och Umeåmaffian!

--

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Inter är väldigt stabilt nu och har titeln i egna händer. Det har varit klassisk leverans av Inter en längre tid nu och även om vi har respekt för Bolognas toppnivå litar vi blint på att Inter återigen gör jobbet och vinner med 2-0 eller liknande. Trygg favoritspik! Sedan är vi beredda att gå hårt på Swindon som jagar uppåt i League Two-tabellen. Möter ett Forest Green som så sent som i lördags fixade uppflyttning till League One, för första gången någonsin. Forest Green har hemmamatch på lördag och då kommer man hyllas och säkerligen tända till - ikväll viker man dock in årorna borta mot ett offensivt och hungrigt Swindon.

Andelstorget: Då det är en kupong över två dagar hittar vi omgångens säkraste spik under morgondagen. Liverpool är ett otroligt “djur” för stunder och verkar mer eller mindre immuna från att gå på plumpar för stunden. Villarreal gjorde två bra defensiva matcher mot Bayern München men infinns viss nöjdhet nu? Blixten slår inte ner två gånger i rad och Liverpool har firepower att avgöra detta hemma direkt. I övrigt kan vi tänka oss “chansspika” Nottingham mot ett Fulham som redan är uppflyttade. Nottingham har verkligen toppform och toppmotiverade. Grymt fin “skrällspik”!
 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Vi vill respektera historiken när Manchester City tar emot Real Madrid. Det går att prata om något av en Champions League-förbannelse för City - och för Real Madrid är det ju raka motsatsen, det har man minst sagt bevisat denna vår... Något jättevärde verkar vi inte få på Real Madrid men jo, vi garderar gärna. Längst ner på kupongen streckas Udinese. Har varit avslappnat och kul under våren och är inte så himla mycket sämre än Fiorentina, som floppade i helgen och överlag gjort få mål en längre tid (läs: sedan Vlahovic lämnade). Fiorentina är inte alls någon rolig storfavorit här - ett farligt Udinese streckas. Fler skrällbud finns också och kupongen gillas skarpt!

Andelstorget: Om det inte blir spik på Nottingham så är det åtminstone bästa skrälltecknet på kupongen och vi steker nog Fulham till dessa höga procent. X2 eller singel tvåan är ett beslut som tas senare i afton. I övrigt vill vi åtminstone ha med krysset i Atalanta - Torino där bortalaget är ett kompetent lag som kan störa Atalanta som är mycket upp och ner. Kul procent.

--

Bara att plats i något av alla våra system - du hittar HELA UTBUDET HÄR! Självklart ska även Topptipset, Powerplay, Bomben och High Five liras - vi håller koll på rubbet och önskar lycka till och mycket nöje!
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert