EM-premiär med Europatips
GULDRUMMET

EM-premiär med Europatips

för 1 år sedan

Äntligen är mästerskapet här och som vi har längtat. Dessutom bjuds vi direkt på ett ypperligt speltillfälle med jackpot på Europatipset som bara har matcher från EM. Våra spelläggare är taggade till tusen och levererar nedan ett spikförslag och en skräll. 20:54 är sista köp i kväll om du vill delta på EM-bongen.


Vilken är omgångens bästa spik?

 

Umeåmaffian: Umeåmaffian fortsätter att leverera och idag bygger man sina system runt Danmark. Det här är ett lag med såväl defensiv som offensiv i ordning. Man har hela gruppspelet på hemmaplan och inleder mot EM:s förmodligen svagaste lag - Finland räcker inte till. 


Sporttjänsten: Analys pågår.

Ricky:  England har en upplaga som är mer intressant på länge. Det vimlar av klasspelare och Southgate har huvudbry vilka han ska spela, snacka om lyxproblem. Kroatien som var i VM-final sist har inte gått att känna igen sen dess. Eran med Modric/Raktitic/Perisic mfl känns över. England är för bra här och spikas.

Andelstorget: Portugal har hamnat i en ruskigt tuff grupp med både Tyskland och Frankrike. Det är således absolut nyckel att man vinner mot Ungern i premiären. Portugal är enligt oss ett av EM-turnerings mest spännande lag och offensiven är helt otrolig. Jota, Felix och Ronaldo, hur ska Ungern stå emot det? Detta bör bli en bekväm seger för portugiserna. Spik!

 

Skrälltecknet man absolut inte får missa?

 

Umeåmaffian: På skrällfronten måste vårt eget Sverige nämnas. Laget är som bekant samspelt och taktiskt slipat, vilket är viktiga egenskaper i en premiär. Båda lagen har haft strul men i Spaniens fall känns inte elvan alls självskriven och så här profillöst har vi inte sett laget på länge. Den blågula skrällen streckas!


Sporttjänsten: Analys pågår.

Ricky: Jag imponeras av Ukraina som har fått ihop något riktigt bra. Få världsstjärnor men idel bra spelare. Nederländerna är rankade någonstans runt 6e plats i turneringen men saknar Van Dijk som skulle vara lagets absolut största stjärna. Nu är det främst offensiven som ser skral ut, blir pressen för stor på en sådan som Depay? Ukraina kan absolut skrälla här, 10% i skrivande stund är smask.

Andelstorget: Andelstorget som förra helgen hade dubbla 13-rättare på Stryktipset tycker inte det är givet att bara spika Italien trots att nationen kommer med 27 raka utan förlust. Turkarna är svårslagna och kan bli en obehaglig överraskning för många lag i EM. Söyüncü (Leicester) och Demiral (Juventus) i mittlåset är stenhårda och kan säkert göra livet surt för Italiens anfallsspel. Att Turkiet med en förväntad defensiv taktik här ska knipa alla tre poängen tror vi inte är troligt men att krysset ska med på vår kupong är givet. Krampaktig premiärmatch? Långt ifrån otroligt.

 

Spela med våra experter i kväll? Utvalda andelar nedan:

 

Andelstorgets EM Special 477 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-em-special/spel/1065075/1590384
Andelstorgets Stora Jackpot 856 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-stora-jackpot/spel/640220/1590381
Umeåmaffian 13 rätt för 500: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-umeamaffians-13-ratt-for-500/spel/897204/1590393
Sporttjänsten 192 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-sporttjansten/spel/178616/1590401
Rickys Spelvärda 143 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-rickys-spelvarda/spel/352202/1590382
 

Lycka till
/Andelstorget

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert