En kvarts miljon extra och vassa idéer
GULDRUMMET

En kvarts miljon extra och vassa idéer

för 1 år sedan

Topptipset lockar rjält ikväll med matcher ifrån Champions League och Championship. Med en kvarts miljon extra i potten ökar spelvärdet och idéer finns det gott om på tisdagskupongen.
 

Det är svårt att ranka något lag i hela Europa högre än Manchester City för dagen. Med en skadefri De Bruyne och en formtopp som snarast får ses som normalläge är Premier League-titeln redan i praktiken säkrad. All in på Champions League med andra ord och där har man 2-0 att gå på efter det första mötet med Borussia Mönchengladbach. Tyskarna visar ingen vidare form och förlorade mot Augsburg den gångna helgen. City brukar vilja punktera dylika fighter tidigt och spikas på samtliga system.
 

Derby har redan spelat fem matcher i mars medan Brentford bara har spelat två. Stor fysisk fördel för gästerna som dessutom fått en dags längre vila inför kvällens drabbning. Derby har inte vunnit någon av de nämna matcherna denna månad och brukar tröttna ju längre matcherna lider. Ett Brentford, med bättre skadeläge än tidigare, brukar för sin del vara strålande efter paus. Svackan är avklarad och spelet glänste långa stunder i fredags. VIsst har man bra chans att avgöra - förr eller senare.
 

Luton behöver inte skämmas för 1-0-förlusten mot topplaget Swansea senast. Man var rentav det bättre laget och en liknande insats idag ska räcka väldigt långt. Notera att man är obesegrat mot tabellens tio sämsta lag - i hela 13 matcher. Nu väntar ett av dessa i bottenkrigande Coventry. Dessa besegrade Derby på bra sätt i helgen men vi är som sagt inte särskilt imponerade av de sistnämnda. Luton får utan tvekan förstastrecket här men man har aningen svårt att avgöra matcherna och krysset ska med.
 


Flera intressanta möten även i övrigt och dessutom 250 000 extra i potten. Välj insats på 3 eller 5 kronor ikväll då följande alternativ står på menyn:

ANDELSTORGETS Sista Minuten X3
ANDELSTORGETS Multi X5
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert