Europatips Jackpot V.18
GULDRUMMET

Europatips Jackpot V.18

för 1 år sedan

Ett tvådagars Europatips med förväntat runt 4 miljoner i potten har vi denna omgång. Höjdpunkterna är semifinalerna i både Champions League och Europa League. 

 

Arsenal känns som all-in på Europa League nu när ligaspelet är mer eller mindre förstört för att nå Europaspel. Torsk i första mötet mot Villarreal borta men ett viktigt bortamål fick man med sig som kan visa sig helt avgörande i slutändan. På förhand en relativt jämn match där Arsenal till 60% och 1,85 i odds inte lockar alls, lagen är helt enkelt jämnare än så. Arsenal behöver vinna och 1-0 räcker här med det är absolut ingen spik. X2 utgångstecken för Andelstorget men helgardering på ett större.

 

I Champions League tyckte undertecknad Chelsea var det något bättre laget i första mötet och är således berättigade favoriter i kvällens avgörande match. Dessutom är backbjässen Varane out skadad i Real Madrid så det är fortfarande en skakig backlinje man ställer upp. Lite mer ”ligan” i tankarna för spanjorerna dessutom som inte har något spelrum att tappa några poäng. En jämn match att vänta men där hemmalaget har fördelen att ha med sig ett bortamål och kanske kan spela lite på det till en början. Står procenten kvar likt nu (runt 40%) är det en solid spik på Chelsea men absolut inget för den fege.

 

I övrigt känns det svårt att spika Braga till 76% när det är ligafyran mot ligafemman. Dålig koll på ligan i stort ska sägas men Braga sliter lite med formen och Pacos vann hemmamötet med 2-0 i januari. 

 

Andelstorget har ett par andelar i kväll om ni vill haka:

 

Andelstorget Experter 179 kr (12 rätt i söndags missade endast lottning): spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-experter/spel/454343/1481354


Andelstorget Femtiolapp 51 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-femtiolapp/spel/973650/1481357

 

Lycka till i kväll
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert