GULDRUMMET

Europatipset 4 miljoner jackpot

för 8 månader sedan

4 miljoner jackpot på kvällens Europatips som inte är något för den icke inbitne att ge sig på. Sällan har en andel passat bättre - låt oss göra jobbet och du kan njuta. Championsship utgör ryggraden i kupongen men vi har även holländsk, belgisk och skotsk fotboll. Andelstorget och Umeåmaffian har fått plugga extra hårt för att hitta skrällarna och spikarna


BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Till Skottland och mötet St Mirren-Aberdeen där bortasegern gillas. Svaga bortasiffror för Aberdeen bör noteras men ändå lite bättre än raden, flera knappa nederlag. Gick kanon i december och bra start på året nu, förtjänade poängen mot Rangers nyligen till exempel. St Mirren slutade vinna under hösten, avslutade 2021 med elva raka utan seger. Hade det otroligt jobbigt flera gånger - exempelvis då man blev överkört av just detta Aberdeen i december, 1-4 i baken. Nu kommer St Mirren från seger men det var mot ett Dundee i fritt fall, går inte att snacka upp. Solklart med Aberdeen som starkare både i grunden och i dagsläget - folket är på väg att hålla nere Aberdeen-procenten och då blir spiken intressant på en kupong där de största favoriterna gärna garderas!


Andelstorget: Det är ingen raketforskning sett till procenten men ett Gent även utan sin storstjärna Tissoudali ska ha goda segerchanser på hemmaplan. Flera kryss sista tiden och snart går tåget om seriesegern om inte börjar vinna. På hemmaplan är laget normalt starkt och hela 23 poäng av inspelade är på just hemmaplan. Spikas! Marocco är kupongens största favorit i nuläget men Malawi kan nog gneta till sig ett kryss precis som mot Senegal. Nej vi tycker AFCON är för lurigt till dessa procent. Gent känns som den klart sundare spiken!


 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Trägen vinner? Tyvärr inga garantier för det påståendet men det är svårt att släppa Barnsley när laget sågas mer och mer på procenten för varje omgång. Senast gick man en rätt jämn match i Birmingham men torskade med uddamålet och det är jättefavorit på att man åker ur till slut, Poya Asbaghi har inte lyckats vända skutan. Vi måste ändå påminna om att man nosade på Premier League i våras och nån gång måste man få in en träff. Går inte att släppa till denna procent, under 10 i skrivande stund. Nottingham borta är förstås svårt men i regel låga siffror och små marginaler med Nottingham inblandat. Behövs inte jättemycket för att detta ska bli tätt och vi betalar för Barnsley igen.: 


Andelstorget: Klart enklare att hitta skrällarna/dragen än spikarna på denna kupong tycker vi. Till exempel så kommer vi garanterat ha med ett bollhållande Swansea till otroligt låga procent i nuläget. Vinner väl denna ungefär en av tre och kanske kupongens bästa skräll. Även Barnsley som Umeåmaffian också gillar finns på vår radar, singelprocent i jämna Championsship är bara motståndare till Fulham som ska ha! Svårt att blunda för Peterborough dessutom till runt 12-15% när Birmingham endast plockat 18 (!) poäng på hemmaplan hittills. Skrällarna hittas alltså i England!


Andelarna hittas som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan


Lycka till

/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert