GULDRUMMET

Europatipset Champions League

för 1 år sedan

Härlig omgång i kväll med Champions League och dessutom 5 miljoner förväntad 13-rättspott. Andelstorget och Umeåmaffian som båda spelade in ett gäng topptips igår är varma i kläderna inför kvällens runda.

 

20:39 är sista köp om du vill delta i kväll. Vi har som vanligt andelar för 13 kr upp till ett par tusen kronor.  

 

Bästa spiken?

 

Andelstorget: Kvällens bästa spik hittar vi i Liverpool som har droppat rejält i odds senaste dagarna. Zlatan var tillbaka i spel mot Lazio men vilas denna match för att inte riskera nya rejäla skadebekymmer. Stort avbräck för ett Milan utan någon riktig superstar enligt oss. Liverpool ångar på rejält och ser ut att vara i gammalt gott slag med en stabil defensiv sen Van Dijk kom tillbaka. Hemma på Anfield är man som bekant normalt extremt svårslagna. Till nuvarande procent är det inget att orda om för oss, Liverpool är numret för stort.

 

Umeåmaffian: Givet att spika PSG, stjärngänget bränner inte mot ett för dåligt Club Brugge. Ett aningen roligare val är Liverpool. Vi måste faktiskt kalla Milan något överskattat. Denna vecka har man först Liverpool borta, sedan Juventus borta - vår prognos är att Milan kommer ner på jorden. Vi räknar med ett frustande Liverpool ikväll och här kan det märkas att Milan inte längre har Donnarumma i mål. Ingen Zlatan heller, lättare skadad efter comebacken senast. Vi tänker oss 2-0 eller 3-0 till Liverpool och favoritprocenten på Europatipset ser ut att bli schysst. Liverpool och PSG spikas på samtliga våra Europatips ikväll!

 

Bästa skrällen?

 

Andelstorget: Kvällens bästa skräll måste vara Leipzig. Inte för att City inte har goda vinstchanser men vi spelar med procent och då kan man inte försvara 88% i skrivande stund. Har mycket svårt att tro City skulle nå några sådana procent mot tex Tottenham hemma som Leipzig kanske kan liknas vid i nivå. Vi har tro att tyskarna kan bjuda upp till match här och laget känns dessutom som ett cuplag. 9% på krysset respektive 3% på tvåan kan vi absolut inte blunda för. Möjliga miljonrensare!

 

Umeåmaffian: Nattsömnen är viktig och vi täcker upp Orlando-Montreal, match 13 med kickoff 01:30. Orlandos favoritskap märkligt stort. Tung hemmafördel men senast sprack lagets förlustfria svit och esset Nani är kall för dagen, har haft vissa skadeproblem och inte lirat 90 minuter på länge. Montreal med okej dagsform och mycket talar för en jämn match här. Solklart att bryta bort iskalla Orlando-favoriten!

 

Vill du lira med oss i kväll?

Länk till butik: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till

/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert