GULDRUMMET

Europatipset Jackpot V.12

för 6 månader sedan

Kvalomgång med jackpot på Europatipset och givetvis ligger Sveriges kvalmatch som match 1 på kupongen. Sverige klar favorit och ska så också vara speciellt med tanke på Tjeckiens forwardsproblematik. Det blir en tuff batalj inför ett fullsatt Friends Arena och vi håller givetvis alla tummar och tår. 

 

BÄSTA SPIKEN?

Andelstorget: I sydamerikanska kvalet så har Colombia verkligen kniven mot strupen. Ligger riktigt pyrt för att kvala in till VM och nu måste man slå Bolivia hemma och gärna med ett par bollar för att bygga målskillnad. Bolivia är borta från VM och har ej vunnit på bortaplan i kvalsammanhang sen 2015. Skickar här en ganska ung trupp och bör vara ”chanslösa”. Colombia höga procent men ska bara vinna här. Spik. 

 

Umeåmaffian: En fräckis, men oj vad vi gillar krysset i Skottland-Polen. Detta är ju en vänskapsmatch som uppstod i svallvågorna av världsläget. Intäkterna går till offren i Ukraina och ja, "vänskap" hamnar i fokus. Polen med kvalfinal mot antingen Sverige eller Tjeckien till veckan - kommer givetvis inte bränna någonting i onödan här. Skottland i sin bästa fas på väldigt länge. Kommer stå stadigt här, som vanligt, men den sista desperationen finns förstås inte där, i denna match. Då blir Skottland snabbt ganska klent. Vi tycker att det är upplagt för kryss och det går verkligen att spika! Kryssdoft även i Paraguay-Ecuador där en poäng gör jobbet för gästerna.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Andelstorget: På skrällsidan är det främst Chile som lockar oss till klart låga procent. Ligger just nu utanför VM-plats och behöver  kanske till och med vinna denna. Brasilien är klara sen länge och trots att truppen är fantastiskt bra så är det nog många spelare med fokus på annat håll. Brasilien har vunnit 7/7 hemma i detta kval så det blir en rejäl insats som krävs från Chilenarna för att få med sig något här. Motivation väger dock tungt för oss och både krysset och tvåan är givna på våra lappar.

Umeåmaffian: Vi har plussat för Kanada förr. Har tagit jättekliv och är på väg att spela hem kvalgruppen, före såväl USA som Mexiko. Kanadickerna är absolut ingen bluff och allt fler tar plats i större klubbar. Den största stjärnan saknas dock här, Davies från Bayern München, och här blir det tufft när man ska till Costa Rica. För hemmalaget är segern av största vikt, då lever det vidare. Fick en tuff start på kvalet men har rest sig med kniven mot strupen. Onekligen skillnad på desperationen här: Costa Rica ska kunna gnugga ner ett snudd på redan VM-klart Kanada här. Vi är beredda att steka Kanada här: 1X riktigt bra till rådande procent. 

 

Andelarna hittas som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert