Europatipset Jackpot V.43
GULDRUMMET

Europatipset Jackpot V.43

för 11 månader sedan

Fin form på gänget med 144.000 kr inspelat på Topptipset igår och massor action inför kvällen. Europatipset med 5 miljoner i potten där det är toppmatcher från flera av Europas hörn. I Sverige Malmö - AIK som betyder massor i jakten på SM-guldet. 

 

Umeåmaffian och Andelstorget som båda visar toppform för dagen med flera välbetalda tolvor och fullpottare sista tiden bjuder här på sina bästa drag inför kvällen:

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Andelstorget: Leicester har kommit igång nu sista tiden och tog en fin skalp i helgen mot ett Brentford som inlett säsongen på ett positivt sätt. Att Brendan Rodgers gäng ska vara klara favoriter hemma är vi så klart helt eniga om men 67% i nuläget är rent löjligt. Potters mannar underpresterar denna säsongen men det finns fint grundspel och en hel del klass även om spetsen framåt saknas. Detta blir nog en jämn batalj där laguttagningen avgör, vem satsar mest på cupen? Oddset sjunker på bortalaget vilket är en bra indikator. 17% på Brighton är ett måste i kväll och kanske kupongens bästa skräll.

 

Umeåmaffian: Vi har gillat Fiorentina denna höst, med flera klart bra prestationer. Har slagit Atalanta och varit mer eller mindre nära poäng mot Roma, Inter och Napoli. Bästa vibbarna på rätt många år kring Fiorentina, helt klart! Manglade Cagliari fullständigt i helgen. Lazio borta ikväll och vi gillar skrälläget. Rejält ojämnt kring Lazio och det är inte så konstigt under Sarris ledning. Senast skippade vi Lazio på flera system mot Verona och det var ju klokt: 1-4 i baken. Deltagandet i en tight Europa League-grupp kostar kraft och vi ser ingen vidare harmoni i leden. Läcker skrällprocent på fina Fiorentina! AIK och Valencia också givna rensarstreck på våra system.

 

BÄSTA SPIKEN?

Andelstorget: Kalmar FF har varit ett av säsongens lag hittills och Rydströms mannar spelar verkligen en trevlig ”pass and move” fotboll. Tråkiga resultat på slutet och kanske är luften lite ur laget nu. Å andra sidan spelar man fortfarande för en bra placering och motståndaren Varberg har säkrat nytt kontrakt vilket har varit målet hela säsongen. Gissningen är att hemmalaget är mer taggat här och bör vara laget som för spelet från minut ett. I nuläget är inte Kalmar direkt överspelat och känns som en stabil spik på en annars ganska klurig rad. 

 

Umeåmaffian: Att räkna in Hammarby i guldstriden går inte - men topp-3 lever, inget snack om det. Bajen kommer stå som favorit i samtliga sex återstående matcher och vid bra leverans kan man klättra något viktigt snäpp. Darrigt mot Östersund men till slut blev det ju "skönast tänkbara" seger och nu räknar vi med att Bajen gör någonting bra ikväll. Sirius lade sig platt mot Elfsborg och har överlag haft det tufft mot topplagen. Inte direkt någon bökig bortamatch för Bajen och procenten är hög men inte crazy. Bajen-spikas gillas! Bra feeling för Tottenham nämns också, Kane ser ut att starta och Burnley behöver foka på Premier League. 

 

Andelslaget med samtliga tipsters hittas på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert