Europatipset Jackpot V.46
GULDRUMMET

Europatipset Jackpot V.46

för 10 månader sedan

Återigen fullträffar i flertal i söndags och utöver det en storvinst (384.000 kr) på Stryktipset i lördags. Andelstorget-Gotthörnan fortsätter leverera och det är kul att se många glada andelsköpare som får påfyllt i sina plånböcker in mot jul. Nu ska vi runda av landslagsfotbollen för denna gången och många matcher i kväll som betyder mycket. Dubbeljackpot på det (med runt 3 miljoner i potten) och vi analyserar sönder omgången just i detta nu.

 

Umeåmaffian och Andelstorget bjuder som vanligt på bästa skrällarna och dragen:

 

Bästa Spiken?
 

Andelstorget: Kvällens bästa spik hittas i Ukraina som är tvungna att vinna för att kunna nå en playoff-plats till VM. Det behöver inte räcka då finnarna har allt i egna händer men att Ukraina gör sitt borta mot ett Bosnien som skämde ut sig hemma mot Finland sist och är avsågat tar vi för givet. Ukraina är riktigt bra men har svårt att vinna matcher sista tiden, förlorar sällan men kryssar alldeles för mycket. Motivationen är så pass stor här att favoritskapet på runt 65% i nuläget ändå är befogat. Vi spikar utan pardon!
 

Umeåmaffian: Exakt allt gick verkligen fel för Norge i helgen. Själva fick man ju inte hål på Lettland. 0-0 var uselt med rådande läge - vi törs lova att det inte hade landat på 0-0 med Haaland på planen men han går ju skadad. Samtidigt vann Turkiet tillräckligt stort för att passera Norge på målskillnad. Sedan tvingades Norge dessutom se Holland tappa mot Montenegro. Hade Holland vunnit där hade Norge nu fått möta ett redan klart Holland men så är INTE fallet nu. Visst, Holland klarar sig med kryss men en sådan matchplan ägnar sig knappast van Gaal åt. Vi räknar med fullt blås från hemmalaget på De Kuip - då slutar detta med komfortabel hemmaseger. Ett retat Holland spikas starkt!

Bästa skrällen?

Andelstorget: Dagens bästa skräll hittar vi i Sydamerika där det är ett extremt viktigt möte mellan Chile och Ecuador. Båda lagen har fin form och vunnit sina senaste. Ecuador tar normalt mer eller mindre alla sina poäng hemma där laget spelar på hög höjd och gör det extremt svårt för motståndarna att få med sig något. Nu bortaplan där man inte är alls lika kaxiga men 10% i nuläget är rent löjeväckande. Denna match ser relativt jämn ut på förhand och att Chile skulle ha uppemot 70% vinstchans tycker vi absolut inte. X och framförallt tvåan är given hos oss.

Umeåmaffian: Sydamerika brukar innebära skeva streckprocent och det är inget undantag i afton. Exempelvis tror folket alldeles för hårt på Uruguay, som kommer från blytung hemmaförlust mot storebror Argentina. Den matchen spelades så sent som i fredags och att nu klättra upp på den höga, hemska höjden i La Paz blir en jätteutmaning. Förutsättningarna på denna arena går inte att vänja sig vid, det är nästan fusk, och Bolivia tillhör tveklöst ett av hela fotbollsvärldens mest hemmagynnade landslag. Vi gillar inte trenden för Uruguay och tvivlar starkt på att man orkar med ett Bolivia som faktiskt håller en liten, liten VM-dröm levande och som "bara kör" här hemma. Det blir ca 20 procent på ettan och därmed placeras Bolivia längst fram i fyndhörnan.


20:39 sista köp för den som delta på våra andelsspel, knallform med mängder välbetalda 13 rättare sista månaderna: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert