Europatipset med Champions League
GULDRUMMET

Europatipset med Champions League

för 6 månader sedan

Europatipset denna onsdag med sen start och vi hoppas spinna vidare från söndagens vinst på drygt 150.000 kr där 25 andelar fick dela på kakan. Riktigt bra matcher i kväll med både avgörande kvartar i Champions League samt stormatcher Arsenal - Liverpool från Premier League. 

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Umeåmaffian: Underbart lurig kupong där hög utdelning på 13 rätt känns givet! Det är läge att ta ställning i ett par jämna matcher och det gör vi gärna i Millwall-Huddersfield. Att Hudds nu har 17 raka ligamatcher i följd utan förlust är faktiskt helt otroligt. Vi uppmärksammade sviten redan efter sex, sju matcher och har streckat emot mest hela tiden - men framgångssagan bara fortsätter. Vi blir rent förbluffade om det räcker hela vägen till Premier League och här bankar vi huvudet i väggen och går emot igen. Aldrig enkelt att komma till The Den och Millwall - och nu är det dessutom ett formstarkt, segerdeseperat Millwall emot. 0-0 hemma mot Boro senast och det tycker vi var en på pappret svårare match än detta. Har snudd på slutat släppa in mål i hemmaspelet och vet hur man gnuggar till sig de knappa segrarna: går hårt för trepoängaren i jakten uppåt och nu är det dags för Hudds att torska, så det så!

 

Andelstorget: Vi på Andelstorget ser en hel del spikmöjligheter men kommer luta oss emot Liverpool om det visar sig att Salah ska spela. Han gör trots allt en enorm skillnad och tränade igår vilket tyder på att han förmodligen startar. Vi väntar sent och X2 garderar om det visar sig att han bara är på bänken. Sheffield United ser ut som en eventuell kompletterande spik som inte är lika mycket streckad. Jättefin form på Sheffield för dagen som nyligen mosade toppkollegan ”Boro”. God chans att slå mediokra Blackpool.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Coventry streckas knallhårt av folket hemma mot Hull. Visst är det en vettig segerchans men det är också litegrann en "i brist på annat-spik". Ca 80 procent på ettan, så ojämn är denna match förstås inte. Det blev drag på Coventry i helgen och visst var det snyggt att rusa ifrån till 4-1 mot Sheffield United. Insatserna dessförinnan var däremot klart sämre och att nu hantera favoritrollen och pressen - behöver verkligen tre poäng i jakten uppåt - mot defensivt motstånd kan bli en utmaning. Hull stod emot till kryss i Birmingham senast har under 2022 löst bortapoäng även mot Bournemouth, Sheffield United och QPR. Har verkligen chansen även ikväll - åtminstone bättre chans att vad folket påstår... Roligt, nyttigt skrälljobb!

 

Andelstorget: På skrällsidan finns det mycket “gottigt” denna kupong. Tottenham ser ut att bli extremt överstreckade mot Brighton som är i fritt fall. Vi köper det klara favoritskapet från London-klubben men inte till över 60%. Försvaret var inte imponerande senast mot Manchester United och här kan man mycket väl tappa in både en eller två bollar. Givet att ha med åtminstone krysset. Vi litar inte heller på att Chelsea som har 2-0 med sig ner till Frankrike bara plockar hem en ny vinst. Fina procent på Lille som absolut inte är så dåliga som “raden” visar denna säsong.

 

Vi drar igång sent i kväll och det blir ett “målplingande” utan dess like i drygt 2 timmar. 
Ni hittar andelar för drygt 10 kr upp till 2500 kr här: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan


Lycka till i kväll
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert