Europatipset med jackpot
GULDRUMMET

Europatipset med jackpot

för 1 månad sedan

Europatipset denna lördag kryddat med en jackpot. Stryktipset är förpassat till söndag denna helg då Premier League ska avslutas. Kul med omväxling! Oavsett så har vi gjort läxan till båda omgångarna och ni får våra bästa drag till lördagens Europatips.

 

BÄSTA SPIKEN?

 

Umeåmaffian: Vi har lyft fram Monaco förr och nu ska man runda av säsongen med TIONDE raka segern! Det kan krävas för att behålla andraplatsen som leder direkt till Champions League och det tycker vi att Monaco förtjänar. Har verkligen flugit under våren och när man senast hamnade i tidig brygga klev Ben Yedder fram med ett hattrick. Bara en kasse bakom Mbappé nu. Lens borta är tufft men att hemmalaget ska nå Europa är ett långskott - kan "plingas bort" under matchens gång och bör då bli ett lätt byte för Monaco. Detta blir INTE kryss och vi spikar gärna Monaco-tvåan, trots att procenten blir småtrist. Fiorentina och Leipzig andra tydliga idéer, om inte procenten rusar.

 

Andelstorget: Vi tycker att AIK har en toppchans men procenten är i nuläget i överkant. Går den ner till 80 eller under kan vi tänka oss att spika. En roligare spik är Värnamo i nykomlingsmötet borta mot Helsingborg. Båda lagen vana vid gräs och vi tycker nog att bortalaget är mer klara i sin spelidé och verkar råda harmoni i truppen generellt. Underspelade rejält i nuläget och till runt 30% tycker vi absolut det är en möjlig spik. 

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Cupfinal i Skottland och knäckfrågan är minst sagt given: orkar Rangers repa sig efter onsdagens extremt jobbiga förlust i Europa League-finalen? Det är vi allt annat än säkra på. Spännande chans för Hearts och given skrälljakt där. Vi kommer även att gardera AIK. Andra storfavoriter gillas bättre och med AIK inblandat är det som bekant sällan några stora marginaler. Idel stora matcher på sistone och vi kan definitivt se ett segare AIK på lördagen. Ett bollskickligt Sirius med vind i seglen kan frustrera Gnaget och vi tar skrälljobbet.


Andelstorget: På skrällsidan finns det en hel del gott denna omgång. Vi tycker Freiburg som gjorde en jättebra säsong och föll på målsnöret för en plats i Champions League är märkligt underspelade mot Leipzig i cupfinalen. Runt 15-17% på Freiburg som förvisso är ett svagare lag men det skiljer inga ljusår direkt känns som ett fynd. I övrigt är vi tveksamma om Rangers orkar ladda om efter förlusten i Europa League i veckan. 120 minuter i benen på många nyckelspelare blir nog för tufft. Jättebra läge att gå emot!

 

Ni hittar andelarna som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert