GULDRUMMET

Europatipset med toppmatcher

för 5 månader sedan

Riktiga toppmatcher på kvällens Europatips eller vad sägs om Arsenal - Liverpool. Barcelona - Real Madrid eller Juventus - Inter? Helt klart kul att försöka lösa kvällens uppgift. Andelstorget och Umeåmaffian har plockat ut sina bästa drag inför kvällen:

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Ett antal av Europas största gäng finns på kupongen - då blir spikvalet förstås...Rio Ave! Det handlar om portugisiska cupen och Rio Ave från andraligan hemma mot Tondela från högstaligan. Att Rio Ave åkte ur i våras var en sensation. Kan mycket väl ta sig upp igen. Slog ut Belenenses från högstaligan i förra rundan och ses nu med kanonchans att avancera vidare. Tondela sliter i botten av högstadivisionen och har fullt upp där, lirat viktiga matcher på sistone och har ny nyckelfight till helgen. Man ska veta att Rio Ave rankades solklart högre än Tondela förra säsongen och tja, Rio Ave kan fortfarande vara det bättre laget. Bra spikbud! Av storfavoriterna gillas Milan bäst. Dagens Genoa är bland det sämre som skådats.

 

Andelstorget: Normalt sett så brukar Barcelona - Real Madrid vara en av mest svårlösta matcherna som finns men i den kris som Barcelona befinner sig i i nuläget är det lättare att utröna. Barcelona kämpar i ligan och är ute ur Champions League. Har dessutom haft 16-20 spelare borta i COVID osv men får nu tillbaka många. Trots det är Real Madrid på ett helt annat plan i harmoni och spel. Står sig strecken som det är nu är Madrid en spik för oss. I övrigt har vi garderat Milan mycket senaste tiden då laget överpresterat men “tyvärr” för oss tipsmässigt slutar laget aldrig vinna. Blir nog spik på ett par mindre system mot usla Genoa.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Napoli sliter med truppläget, det har ju varit tveksamt om man kunnat få ihop lag på sistone. Att Insigne "ger upp" och drar till Toronto efter säsongen tycker vi också ska in på minuskontot redan nu, en liten moralsänkare. Han ser ut att stå över här. Skarpt läge i Serie A och så småningom Barcelona i Europa League - nej, Coppa Italia hamnar inte högst upp på priolistan. Fiorentina lär vila Vlahovic men vi gillar bredden och här ser vi stort skrällvärde! Ett annat tecken vi vill flagga för är det afrikanska krysset i match 12, Kap Verde-Burkina Faso. Kryss sätter båda lagen i kanonläge att gå vidare och den som gillar sina spikkryss har ett utmärkt läge här.

 

Andelstorget: Precis som Umeåmaffian kommer vi strecka Fiorentina till låg procent då inte inte alls litar på Napoli för stunden. Inter är Italiens bästa lag men när man får Juventus till 18% i en sådan här stormatch som klubben normalt älskar så funderar vi verkligen på att hela matchen. Norwich tror vi inte hämtar några tre poäng i London men vi kommer försöka ha med krysset på några av lapparna. Rensar rejält i kuponghögen!

 

19:39 är sista köp för den som vill delta i kväll. Du kan få en andel för så lågt som 10 kr (!). Länk till ombudet: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till i kväll

/Andelstorget-Gotthörnan

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert