GULDRUMMET

Europatipset V.15

för 1 år sedan

Europatipset denna vecka på en tisdag, mycket för att få med alla fyra kvartsfinaler i Champions League som naturligtvis har hett sportsligt intresse. Alla fyra är på förhand intresse och än är inget avgjort.

 

Hetast i kväll är helt klart PSG - Bayern där bortalaget släppte in hela tre mål hemma sist och satt sig i en prekär situation. Med många skador ska man nu försöka vända detta och det krävs minst två mål. Sist var man enormt spelförande men blev straffade på kontringar, den matchbilden känns trolig även ikväll. Vi på Andelstorget är inne på att Bayern löser vinsten här men inte lika säkra på avancemang, men för Europatipset är 1X2 enda som spelar någon roll. Bayern till runt 45% som i nuläget är en tänkbar spik och kommer mest troligt användas på en eller ett par kuponger.

 

Ett annat vettig spikförslag är Helsingborg där GIF Sundsvall har fått flytta matchen till Uppsala. Hemmalaget har också en hel del skadebekymmer och i en relativt jämn match tar man gärna ställning. Helsingborg som blir ett topplag med garanti denna säsong och till endast 26% i skrivande stund är det en mycket tänkbar spik. Oddset har sjunkit under hela dagen på skåningarna.

 

I övrigt är det märkligt streckat på många håll och att spika Blackpool till över 80% känns riktigt kallt. Given gardering där!

 

Vi drar igång vid 18:54 (sista köp) och ni hittar andelarna via länken nedan:

 

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till ikväll

/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert