GULDRUMMET

Europatipset V.17

för 1 år sedan

Varma vårvindar över Andelstorget sen vi spelade in 250.000 i söndags och är på gång igen. Kvällens bong har en toppmatch från Champions League och resterande är Engelsk fotboll. Allt avgörs i kväll vilket vi som gillar action föredrar.
 

 

Just kvällens toppmatch mellan Real Madrid - Chelsea blir en tuff tät batalj som är väldigt öppen på förhand. Chelsea har verkligen varit stabila sen Tüchels intåg och defensiven är riktigt stark. Skulle man dessutom kunna få igång en sådan som Werner så finns goda chanser att ta sig vidare i detta dubbelmöte. Historiken visar att det är klar fördel att avsluta på hemmaplan och den fördelen har engelsmännen här. Inga direkta skador stör i Chelsea som förmodligen kommer ha bollinnehavet här men får akta sig för Reals kontringar. 
 

 

Real Madrid har tungt avbräck i Sergio Ramos men klarade sig ändå bra mot Liverpool defensivt med sin nykomponerade backlinje. Här blir nog fokus att hålla nollan vilket skulle ge ett riktigt fint utgångsläge inför returmötet. På kontringar som tidigare nämnt är laget hyperfarligt och en tidigare svag spelare som Junior Vincious har verkligen kommit igång. Honom får Chelsea se upp med tillsammans med urstarke Benzema.Tight tät batalj att vänta där Real Madrid just nu är något överstreckat. Står strecken kvar till spelstopp och inget oväntat i elvorna sker så kommer Andelstorget bygga på X2 här. Jämnar det ut sig så kommer alla tre strecken plitas ner på det mesta.
 

 

I kvällens enda match från Championsship möts Brentford som är mer eller mindre klart för play-off spel. Direktuppflyttning missade man ännu ett år och det går inte riktigt bli klok på denna klubb. Truppen är bra och man har just nu 9 raka utan torsk. Dock väldigt många kryss och här är det väl främst bortalaget som har enormt mycket att spela för. Usel form med fyra raka torsk och det börjar bli riktigt stressigt om man ska fixa nytt kontrakt. Brentford går upp rejält oddsmässigt och här är det givet att försöka fälla hemmalaget som 70% favorit.
 

 

Haka på Andelstorget i jakten på 13 rätt?

 

Andelstorgets Femtiolapp 51 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-femtiolapp/spel/973650/1455747

Andelstorgets Experter 179 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-experter/spel/454343/1455743

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert