GULDRUMMET

Europatipset V.39

för 1 år sedan

Fin underhållning bjöds vi på under gårdagen och en av tidernas skrällar i Sheriffs bedrift på bortaplan mot Real Madrid. Bara lyfta på hatten för det otroliga avgörandet som satt “rätt i krysset”. 

 

I kväll fortsätter det vackra Champions League spelet med fantastiska matcher. Vi fokuserar främst på Europatipset och Andelstorget & Umeåmaffian ger som vanligt sina bästa spelförslag.

 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Bara en seger på nio omgångar men vi är ändå trygga med att lyfta in Millwall under denna rubrik. Har kryssat mest hela tiden och det kunde/borde blivit några segrar längs vägen. Lätt att spekulera i segersug ikväll och ett frustande Millwall en onsdagskväll på klassiska The Den blir inte kul att stå emot för Bristol City. Lite tvärtom för deras del: har fått bättre utdelning än man förtjänat. 1-1 mot Fulham senast var tacksamt och dessförinnan rånade man QPR. Har verkligen förlusten runt hörnet. Vi gillar chansen till "dubbla trendbrott" här och spikar Millwall till helt okej procent. I Champions League? Stark feeling för Manchester United, tro det eller ej.


Andelstorget: Stormötet Juventus - Chelsea ser hyfsat öppet ut oddsmässigt på förhand och man åker sällan till Juventus borta med enkla segrar som slutsummering. Juventus saknar dock både Dybala och Morata vilket stukar laget offensivt rejält. Spelet har hackat stora delar av säsongen hittills och det är inte längre en lika kvalitativ/bred trupp (speciellt sen Ronaldo lämnade). Chelsea saknar sitt nav Kanté som åkt på sen COVID-sjuka men Chelseas trupp är å andra sidan oförskämt bred. Vi tycker att Chelsea är för bra för Juventus denna säsong och spikar i en match många andra garderar.


BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Ca 20 procent på Juventus hemma i Turin - "folket" har onekligen gett upp Juve. Visst, det har absolut inte sett bra ut och skadan på Dybala kom olägligt. Derby till helgen dessutom. Vi landar ändå i att Chelsea streckas både ett och två snäpp för hårt här. Insatsen mot Manchester City var kall och bör ha skapat en del tvivel. Som denna grupp ser ut behöver man heller inte direkt komma till Turin och tokjaga någon seger. Nej, när Juventus för ovanlighetens skull är understreckat ringar vi gärna in laget. Intressanta bud även på andra håll, inte minst i Superettan, och lätt att spekulera i hög utdelning ikvälll!


Andelstorget: Manchester United torskade i helgen mot Aston Villa och revanschlustan är förmodligen enorm. Laget mötte Villarreal i Europa League finalen för några månader sen i en jämn match där spanjorerna vann på straffar. Villarreal fick även 0-0 borta mot Real Madrid i helgen och är ett svårslaget kompetent lag. Vi tror att United har bra vinstchans här men till 70% kan vi inte blunda för att gardera. Villarreal vinner garanterat denna matchen oftare än 1/11 som procenten indikerar. Helgardering här och hoppas u-båtarna står upp lika fint som ”normalt”!

 

Relativt tidig starttid idag 18:39 sista köp. Ni hittar våra andelar på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert