Experterna bjuder dig på dragen
GULDRUMMET

Experterna bjuder dig på dragen

för 1 år sedan

Stryktipset denna helg har bytt ut Championsship till att istället ha fem Svenska matcher från division ett. Spännande och kul, dessutom bra för oss in house som älskar serien med brett kontaktnät och kunnande. Våra experter är laddade och nedan bjuds på skrälldrag och spikar från några av spelläggare.

 

Bästa spiken?

Sporttjänsten: Inter. Jo, vi har koll på läget: all tabellmässig motivation hittas förstås hos Juventus. Vi har dock också på koll på att Inter varit mil starkare, tryggare än Juve denna säsong - och den som tror att Inter bjussar Juventus på något i detta läge har inte riktigt koll på relationen mellan dessa klubbar... Krysset sannolikt värdelöst för Juve och det kan ett Conte-cyniskt Inter utnyttja. En spik som ger ett försprång!
 

Umeåmaffian: Chelsea. Vi fick rätt när vi gick emot Chelsea mot Arsenal i veckan - och just denna match var förstås en av anledningarna. Det är tydlig "cupprägel" på detta Chelsea och visst är det, trots allt, så att Leicester inte riktigt räcker till när det blir skarpt läge? Chelsea lyfter bucklan.

Ricky: Brommapojkarna är seriens bästa lag och även om resultaten varit lite upp och ner så har man tre raka på hemmaplan. Kanske inte det “flashigaste” att rekommendera en spik till 80% men det är inte överspelat i nuläget. Hudiksvall är en småpigg nykomling som sprattlat lite men det är inte här som nytt kontrakt ska säkras utan hemma mot lag i mittenskiket. Brommapojkarna är bättre på alla positioner och bör vinna bekvämt.

Andelstorget: Täby börjar växa in i division 1 kostymen och spelar riktigt bra fotboll. Kanske är man lite tunna och tappat onödiga poäng i slutet men inte ett dugg sämre än motståndarna i denna matchen. Täby har haft problem borta men Örebro har bara tagit en vinst på tre matcher hemma. Till smaskiga procent är Täby en grym spik!

 

Bästa skrällen?

Sporttjänsten: Det känns ju lite konstigt att placera ett lag med raden 25-7-0 i skrällhörnan men jo, Sporting Lissabon står som klar underdog i klassikern borta mot Benfica. "Tanken" bakom den streckfördelningen (och de oddsen, för den delen) är väl att Benfica ska vara hetare - men nja? Att Benfica ska nå ikapp Porto är hopplöst och i veckan imponerade man inte, fick jobba mot jumbon Nacional. Cupfinal nästa helg. Sporting sätter förstås stort värde på att behålla förlustnollan och på att jäklas med ärkerivalen. Brutalstabil säsong och vi gillar X2 här.
 

Umeåmaffian: Haninge. Det börjar onekligen kännas avlägset att Gefle IF länge gjorde resultat i Allsvenskan. Inget vackert ras sedan dess. Högre förväntningar denna säsong men dålig start, segern mot jumbon senast skrämde inte. Tuff start även för Haninge och att man redan upplever "det svåra andraåret" efter fjolårets succé är väl inte helt oväntat. Har byggt om mycket. Kapacitet finns dock och exempelvis lär det bli islossning för veteranstrikern Sosseh inom kort. Alla möjligheter här till klart tacksam procent.

Ricky: Helsingborg är seriens bästa lag i Superettan, förmodligen både på pappret och när tabellen sen ska summeras. Otroligt mycket rutin från Allsvenskan har laget men Superettan är jämn och “alla slår alla” brukar råda. Öster är tuffa att möta och procenten i nuläget är riktigt smaskig. Glöm inte tvåan till under femton procent!

Andelstorget: Sporting Lissabon är obesegrade denna säsong i ligaspelet men är ändå klar underdog här vilket känns märkligt. Nog vill laget försöka hålla förlustnollan intakt och Benfica är dessutom klart överspelade sett till motivationsfaktorn. 23% på Sporting i skrivande stund är givet tecken, plocka med krysset också och chansa bort ettan helt om du är djärv.

 

Låter det lovande? Hoppa in i de system som passar - du kommer direkt dit via länkarna nedan:

 

Sporttjänsten - 192 kr.
Umeåmaffian Storstryk - 385 kr.
Umeåmaffians åtta helgarderade - 602 kr.
Ricky Stryktipsfest - 295 kr.
Andelstorgets Kronprinsessa - 286 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

 

Lycka till i helgen önskar vi på Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert