Bli Medlem Logga in
Galna helgen: 4,1 miljoner kronor i vinster!
TRAV SPORT

Galna helgen: 4,1 miljoner kronor i vinster!

för 2 år sedan

3 155 844 kronor in på V75.
891 866 kronor in på Europatipset.
94 280 kronor in på Big 9.
Andelstorget lämnat den gångna helgen med vinster på 4 141 990 kronor.
– Vi jobbar hårt, tufft och intensivt vecka ut och vecka in, och det är så klart fantastiskt roligt när det ger sådana här resultat, säger Christoffer Wickman på Andelstorget Trav.

HÄR SPELAR DU MED OSS

Andelstorget lämnar en ruskigt stark helg bakom sig. Totalt den gångna helgen spelade Andelstorget in drygt 4,1 miljoner kronor till alla andelsköpare. Andelar den gångna helgen blev värda bland annat 57 127 kronor, 17 394 kronor, 13 398 kronor och 11 660 kronor – för att nämna några.
V75 spelades det in drygt 3,1 miljoner kronor under lördag och söndag. Allra bäst var Frank Norqvist, 24, som satte två V75-system och på egen hand ordnade 2 988 001 kronor till andelsköparna och det är samma Frank Norqvist som för fyra V75-lördagar sedan spelade in 6,8 miljoner kronor på V75 och då ordnade nästan 500 000 kronor per andel – på satsade 175 kronor.
För Andelstorget.se berättar nu Frank Norqvist om den vinstrika lördagen.
– Det var naturligtvis väldigt roligt. Jag satt med min kollega Lukas Berggren och kollade på V75 och vi jobbade in det tillsammans. Sedan är det alltid något speciellt med att vinna pengar åt andra. Det är så många glada människor som hör av sig och tackar och då blir man väldigt glad, säger Frank Norqvist.
Du spelade in 6,8 miljoner kronor för några lördagar sedan och nu cirka tre miljoner kronor. Vad säger du om din tipsform?
– Jag kan väl inte göra annat än att säga att den är väldigt bra just nu. Jag tror det har mycket att göra med att jag har vågat börja spela på mitt sätt nu. Från början var man lite nervös och ville inte spika emot en favorit och flyga, men nu kör jag mitt race.
Vad har du fått för reaktioner efter vinsten?
– Det har varit väldigt roligt, det är massor av människor som jag känner som köpte en andel och massor har hört av sig och tackat. Många av de som var med och vann har inte spelat på trav mer än ett par gånger.

Frank Norqvist V75-system i lördags innehöll hela tre spikar, den kanske mest anmärkningsvärda var skrällen Majestic Man. Den lämnade Frank Norqvist ”klart” på till sina kollegor redan i måndags.
– Om man kollar Majestic Mans senaste starter så ser man att det är en bra häst. Han har gjort det bra hela tiden men haft omöjliga lopp. Från springspår var jag tämligen säker på att han tidigt skulle sitta i ledningen och därifrån förlorar han inte mot de här hästarna. Majestic Man var mitt största drag i omgången och jag gick rakt ut på honom och spikade på allt, berättar Frank Norqvist.
De andra V75-spikarna var Hevin Boko och Brother Bill.
– Jag har gillat Hevin Boko under en längre tid och tyckte det var en klar förstahäst, och Brother Bill är ju efter From Above och jag tycker att de alltid vinner duellerna mellan hästar och då det egentligen bara var Disco Volante emot och jag anser att den är lite blöt sista biten så kändes han också klar.
Även på ATG:s nya storsatsning Big 9 blev det storvinst. Big 9, som är ett nytt streckspel inom toppfotbollen i Europa, hade premiär för tre lördagar sedan och Andelstorget satsar stort på Big 9 och värvade in flera enormt vassa fotbollsexperter. En av dessa är André Vidman, som snyggt satte Big 9 i lördags och ordnade knappt 100 000 kronor i vinst.
– Omgången i lördags såg intressant ut på förhand med några stora favoriter som jag var inne på skulle få det lite knepigt i sina matcher. Det stämde rätt bra i många av matcherna och det såg länge, länge ut att bli miljonutdelning på mitt system med bollar som dansade på mållinjen. Vi fick nöja oss med nästan sexsiffrig utdelning och det är så klart bra det också. Jag hade sagt redan innan omgången att i dag sätter jag systemet och det var så klart väldigt kul för några av mina vänner som aldrig spelat på fotboll förut köpte in sig och fick fin avkastning, berättar André Vidman.
Vad var nycklarna i omgången?
– Den kändes som att över och under 2,5 mål skulle ge ett bra utfall om man lyckades hamna rätt där och det var nog många som trillade dit på det. Jag hade garderat bra på den delen och kunde mot slutet helt fokusera på att några kryssmatcher och skrällar skulle hjälpa oss med en hög utdelning.

HÄR SPELAR DU MED OSS

Örebrobördige André Vidman är en erkänt duktig tipster och avslöjar några av sina knep i vägen mot full pott.
– När jag gör mina analyser av lagen och matcherna är det väldigt viktigt för mig att sätta mig in i varje lags situation och form för dagen. Det är många täta matcher för många av lagen i de europeiska toppligorna och det är viktigt att förstå att många av klubbarna måste hushålla lite på krafterna i vissa matcher. Det är då man ska slå till och ranka ner deras vinstchanser. Man får gå in som en opartisk supporter i varje lag och försöka hitta en känsla för hur laget kommer prestera inför varje match, berättar Vidman.
Vad har du fått för reaktioner efter vinsten?
– Det är väldigt många som hört av sig efter vinsten och gratulerat. Det är ju så pass nytt med Big 9 och jag är glad att detta är ett spelsystem som ser ut att passa mig och mina kunskaper som handen i handsken. Jag är ödmjuk som person men sticker ut hakan och lovar att det kommer komma fler fullpottare på Big 9, förhoppningsvis med några trevliga utdelningar till de som väljer att hänga med.
Om inte vinsterna på V75 och Big 9 var nog så spelades det också in hela 891 866 kronor på Europatipset under söndagen.
– Hösten har varit helt galen och sen 1 oktober har vi tagit hela sex enskilda vinster på över en halv miljon kronor, säger Anton Larsson på Andelstorget Sport.
Se helgens vinster nedan!

Totalt inspelet: 4 141 990 kronor

V75 lördag:
Christoffer Wickman Exklusiv: 116 600 kronor, 11 660 kronor per andel
Frankensteins Monstersystem: 415 341 kronor, 13 398 kronor per andel
Frank Norqvist V75: 2 572 660 kronor, 10 719 kronor per andel

Big 9 lördag:
Vidmans Penalty kick: 94 280 kronor, 9 428 kronor per andel

V75 söndag:
Gotthörnan V75: 13 419 kronor, 958 kronor per andel
Speltjänst.se: 25 442 kronor, 1 106 kronor per andel
Travtjänsten V75: 12 382 kronor, 1 238 kronor per andel

Europatipset söndag:
Gotthörnan Mega Kingsize: 457 016 kronor, 57 127 kronor per andel
Gotthörnan Jackpotfest XL: 434 850 kronor, 17 394 kronor per andel

HÄR SPELAR DU MED OSS

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert