GULDRUMMET

Genrep inför EM-fotbollen

för 1 år sedan

Jackpot på Europatipset idag när många av EM-lagen genrepar inför start på turneringen nästa vecka. Andelstorget kikar närmare på en spik som ska infria förväntningarna samt en skräll vi inte missar.

--

En av Andelstorgets spikar hittas i Belgien som nuförtiden alltid har enormt starkt landslag. Världsstjärnor på varje position och är en av favoriterna till att plocka hem hela EM. Lukaku och Kevin De Bruyne ska leda laget i turneringen och gruppen sen överkomlig ut. Här genrepar man mot Grekland som har tappat mer eller mindre allt på landslagsfronten senaste åren där man helt enkelt inte fått fram tillräckligt många bra spelare sen gyllene generationen som tog EM-guld 2004. Laget förlorar sällan och fortfarande tighta men att slå Belgien här som lär vilja få en riktig genomkörare känns inte troligt. Belgien till 78% i nuläget är inte för högt.

 

Ett annat spikförslag som Andelstorget kan komma använda sig av är Skövde AIK som har en tråkig trend med tre raka torsk men är klart bättre än “raden”. Hemma mot svaga Assyriska finns goda chanser att vända till något bra och 57% i nuläget är mumma (med reservation för att det kommer öka).

 

“Skrällen” som det ändå får räknas som till 20% är Danmark som verkligen har en spännande trupp till mästerskapet. Nog är Tyskland rättmätig favorit men danskarna kan ingen av stornationerna avfärda utan att göra bra insatser. Vi på Andelstorget vill varna för Danmark både här och i EM-turneringen. Ett annat skrälltecken om ni har råd är Georgien som gjorde fina matcher både mot Sverige och Spanien nyligen och förtjänade mer. Så mycket sämre än Rumänien är man inte att 13% inte är streckvärt.

 

Haka på Andelstorget i kväll?

 

Jackpotspecial 330 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-jackpotspecial/spel/754856/1573335
Femtiolapp 51 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-femtiolapp/spel/973650/1573336
Experter 179 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-experter/spel/454343/1575467

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert