Grym jackpotomgång på Europatipset
GULDRUMMET

Grym jackpotomgång på Europatipset

för 6 månader sedan

Vi har en jättefin onsdagsomgång av Europatipset att jobba med. 3.500.000 kronor i jackpot och matcher från 10 (!) olika länder att lösa. En bunt system med 13 rätt i söndags och visst gillar vi utmaningen igen. Här släpper Andelstorget och Umeåmaffian några av sina nyckeltankar!

--
 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Luton är enkla att gilla och det skräller en del i FA-cupen - men nej, vi är mycket trygga med att lita på Chelsea trots tätt matchande. Ett betydligt häftigare spikbud är Mallorca. Vi gillar inte riktigt Real Sociedad - åtminstone inte lika mycket som folket. Något av ett ständigt överstreckat lag. Förra veckan var intensiv då man dundrade ur Europa League och sedan gick baskderby mot Osasuna. Vann med 1-0 där men ingen insats som osade form. Nej, det var länge sedan Sociedad flög. Mallorca däremot i gott slag länge. Sura förluster mot bra motstånd på sistone och poäng behövs. Mallorca är en spik som verkligen kan ge ett försprång!

Andelstorget: Spikar är sannerligen svårare än skrällar i afton men vi litar ändå på att Chelsea som har en bred trupp ställer tillräckligt bra startelva för att städa av Luton här med en kontrollerad seger. Det är den ”säkra” spiken vi har. Bilbao är annars ett lag vi gillar mycket på Andelstorget och trots att laget blev rejält synat senast mot ett riktigt bra Barcelona är vi i nuläget inne på en eventuellt ”chansspik” där. 
 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Bara att välja och vraka bland fyndprocenten på denna kupong - alla "fynd" kommer dock INTE att vinna, så det gäller att välja rätt... Aberdeen har en frustrerande rad i den skotska ligan, med åtta raka utan seger. Det har dock varit gott om jämna matcher och det borde definitivt blivit några segrar. Skarpt läge nu i jakten på topp-6 och ikväll blir man alldeles för lågt streckat borta mot ett formsvagt Hearts. Helt givet att jobba skräll här. Luzern måste också nämnas. Har fått rejält med nya krafter i den schweiziska bottenstriden, inte helt oväntat - var faktiskt ganska betrott inför säsongen. Zürich gör en supersäsong och är på väg mot titeln. Tätt på given nu dock: kommer direkt från stormatch mot Basel och i grunden skiljer det INTE så mycket som tabellen säger. När lagen möttes tidigt på säsongen var Luzern klar favorit, kan vara värt att nämna. Luzern ett hett streck!

Andelstorget: Härlig bong i kväll där det är mer felstreckat än normalt. Ett par skrällar som vi inte missar är i alla fall Fiorentina som har klarat sig rätt fint efter man sålde sin målspruta Vlahovic till just Juventus. Streckade enbart på 17% i nuläget är givet då Juventus har många bollar i luften för stunden och sällan spelar speciellt bra. Faktum är att Fiorentina just nu är favoriter på oddsen men extrema underdogs på strecken. Given på kupongen. I övrigt kommer vi så klart strecka Gent som inte är sämre än sina motståndare och som jagar vändning i cupsemifinalen. Kan absolut gå!

--

Direktlänkar till kvällens system från Umeåmaffian och Andelstorget:

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.
Umeåmaffians Jackpotboss - 635 kr.
Umeåmaffians Jackattack - 535 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr. (13 rätt i söndags!)
Andelstorgets Jackpotspecial - 330 kr.
Umeåmaffian Måste Gardera - 226 kr.
Andelstorgets Hunka - 100 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.
Umeåmaffian Tar Över Europa - 160 kr.

--

Vi flaggar förstås också för torsdagens enorma SHL-BOMB med över 1,9 miljoner kronor i jackpot! Andelarna är öppnade  - bland annat finns Umeåmaffians 1 931 223 kr och Andelstorgets Bazooka. Häng med mot spänning och vinster!
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert