Hela vägen ikväll - spik på City, sen jobbar vi skräll
GULDRUMMET

Hela vägen ikväll - spik på City, sen jobbar vi skräll

för 1 år sedan

På sex(!) minuters stopptid satte En-Nesyri ett helt "onödigt" 2-2-mål för Sevilla och där försvann Andelstorgets Sista Minuten med sin multikupong. Intressant omgång på Topptipset ikväll igen med Champions League i spetsen och en härlig blandning där under. För oss är det givet att försöka fälla hemmafavoriterna Liverpool och PSG. De förstnämnda har som bekant jätteproblem för dagen och för Leipzig är det bara seger som gäller.

 

I Paris ska det mycket till för att hemmalaget "bränner" avancemang men det brukar bli märklig utveckling i lagens möten och PSG är ibland lite trögstartat. Hygglig chans att Messi & Co tar ledningen och då kan nerverna smyga sig på...

 

Efter derbyförlusten senast är Manchester City revanschsuget och man hade trots allt 20 raka vinster innan sviten bröts. Southampton har inte alls samma höjd som United - betydligt enklare nu för City som studsar tillbaka direkt.

 

Fler bräckliga favoriter i övrigt som tveksamt presterande Marseille och på tok för hårt streckade Barnsley. Nog ska utdelningen kunna sticka iväg en aning men med Manchester City som spik är multisystem en klockren lösning ikväll.

 

Andelstorgets multi X10

Andelstorgets Sista Minuten X3

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert