Höstens största Bomben-pott!
GULDRUMMET

Höstens största Bomben-pott!

för 11 månader sedan

Massiva 571.369 kronor i rullpott på torsdagens SHL-Bomb - det är säsongens hittills högsta omsättning på gång och förhoppningsvis också säsongens hittills högsta odds! Umeåmaffian ger här som vanligt sin syn på kupongen!

--

FRÖLUNDA-FÄRJESTAD

Alltid häftigt mellan dessa. Rätt intressant statistik är att 14 raka möten de tre senaste säsongerna slutat utan kryss och att respektive hemmalag vunnit 11 av dessa 14. Vi tvivlar dock på Frölunda här. Det har inte flugit särskilt fint hittills och i förrgår var man i Helsingfors och brände kraft i CHL. Vi har litegrann "gått på hypen" kring Färjestad och efter några sämre insatser vädrar vi ett bra FBK här. Känslan är att detta kan passa Färjestads offensiva typer bra, vi kan lätt se Frölunda bli övermodigt vilket ju ofta varit fallet i hemmaspelet på senare år. Knapp Frölunda-lutning från folkets sida - vi vänder gärna på det och kommer vikta mest åt Färjestad på våra system.
 

LEKSAND-OSKARSHAMN

Vi klev in i säsongen med en mindre sågning av Leksand och de inledande förlusterna passade bra för oss. Nu har man tagit sig tillbaka på banan via några mer eller mindre snygga bortainsatser men vi vidhåller att det inte är samma nivå som ifjol. Klantade till det i CHL i veckan och målvaktsspelet fortfarande ett frågetecken. Är segerlöst hemma - kanske går att ana lite överambition ikväll..? Pigg start för Oskarshamn. Zohorna-bröderna en tidig succé och i motsats till vad de flesta tyckte om sommarens stora transferaktiviteter kan det mycket väl så att Oskarshamn har landat på plus. Leksand blir folkets tydligaste val på Bomben - vi tycker att det blir jätteintressant att söka framgång för Oskarshamn och deras finurliga offensiv!
 

ÖREBRO-BRYNÄS

Detta blir kvällens viktigaste för oss: vi kommer i mångt och mycket kräva leverans av Örebro! Tjurigt för Örebro hittills men ganska besvärligt schema och en del osis och olyckligheter. Mot Malmö senast var det kanske målvaktsvalet som kostade segern - ikväll står Enroth. Vi skäms än så länge inte för att ha kallat Örebro för en outsider till SM-guldet och det är en tidsfråga innan det lossnar. Positivt för Brynäs hittills och det tycker vi är väntat: efter förra säsongens kaos kunde det ju faktiskt bara bli bättre. Flera festliga matcher hittills och högt målsnitt i lagets matcher - så kan det fortsätta och Rödin/Scott är ett radarpar som lämnar garanti. Blir ändå kämpigt mot ett frustande Örebro: vi går alltså hårt på hemmaseger och öppnar upp för rätt rejält målrikt. Utgångstips, på ett ungefär: 5-3.

--

Ingen lycka för oss på de kryddade Bomberna hittills denna höst men vi gnuggar på - hoppa in i något av system nedan om det passar!
 

Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.
Umeåmaffian Smäller Bomben XL - 990 kr.
Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr.
Umeåmaffians Superfemma - 265 kr.
Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr.
Umeåmaffians Tre på varje - 135 kr.

Nu kör vi, mot jättepotten!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert