GULDRUMMET

Jättepott på SHL-BOMBEN ikväll

för 7 månader sedan

UMEÅMAFFIAN fick in en SHL-Bomb till 28.000 gånger förra torsdagen och har haft bud på mer flera gånger om - ikväll står man redo igen och här hittar du deras tankar inför rullpottsomgången. 463.411 kronor extra att fightas om!

--

ÖREBRO-LEKSAND

Att Örebro till slut landade på snygga 5-1 mot Frölunda förra torsdagen gillade vi, det bidrog till att vi fick in en hygglig träff. Vi har lyft fram Örebro från start och nu är det stabilt värre, med poäng i tio av de elva senaste. Trögare mot Brynäs senast men defensiven är ramstark, väldigt bra målvaktsspel för dagen. Om vi börjar hamna rätt på Örebro har vi det lite kämpigare med Leksand, får vi erkänna. Gör det definitivt bättre än vi trodde på förhand, detta trots bitvis tuffa skadeproblem. Bara att lyfta på hatten för Veronneau och gänget, som närmast kommer från riktigt häftig match och 5-4 mot Färjestad. Mot det stadiga Örebro blir det dock knappast lika "häftigt" - och vi påminner om Örebros totala överkörning av Leksand i slutspelet i våras. Vi kommer vikta åt Örebro igen och gillar att gå lågt, inklusive nollan, på Leksand.
 

FÄRJESTAD-SKELLEFTEÅ

Vi minns gott om underhållande och långa stunder heta möten mellan dessa lag och jodå, det ska kunna bli bra även ikväll. Färjestad uppenbart på rätt väg även om defensiven sprack i Leksand senast. Bara en trepoängare på de elva senaste vilket ju är ganska sjukt men som sagt, är på rätt väg och vi kan egentligen bara se det gå uppåt. Skellefteå mycket stabilt. De åtta baklängesmålen i Oskarshamn var förstås en extremnotering som vi inte gör någon större grej av - snabbt tillbaka på banan senast då man nollade Linköping. Vi tänker oss en rejäl hockeymatch mellan två lag som torde respektera uppgiften. De lägsta strecken blir intressanta och ska något lag sticka iväg är det Färjestad.
 

OSKARSHAMN-DJURGÅRDEN

Detta tycker vi är kupongens stora nyckel, så att säga - denna går verkligen att vrida och vända på. Oskarshamn är alltså 21 poäng före Djurgården och visst är det succé vs kris. Enkelt att gilla det Oskarshamn gör. Det verkar vara gott om sköna figurer både i och utanför laget, det stinker harmoni. 8-5 mot Skellefteå var galet och följdes av två klasspinnar i Scandinavium. Gott om succéspelare i laget, med Patrik Karlkvist i spetsen. Vi har förvisso sett honom ösa in mål mot vårt kära Björklöven de senaste säsongerna men att han nu går för skytteligaledningen i SHL... Lite märkligt är det och vi börjar vilja ta betalt på att det snart kommer en tuffare Oskars-period. Tvärtom med Djurgården. Vi gick faktiskt rätt hårt på laget mot Malmö senast och fick rätt. Det var ingen stor hockeymatch och Malmö var kallt men likväl otroligt skönt för Djurgården. Folket viktar tydligt åt Oskars här och då ser vi potentialen i att ge Djurgården chansen att spinna vidare.

--

 

Vi har följande andelar öppnade inför den häftiga rullpottsrundan:

Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.
Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr.
Umeåmaffians Ensamvarg - 299 kr.
Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr.
Umeåmaffians Tre på Varje - 135 kr.

Välkommen ombord!

--

POWERPLAY och TOPPTIPSET liras förstås också - hela kvällens utbud hittas HÄR!
 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert