GULDRUMMET

Kittlande procent att jobba med ikväll!

för 1 år sedan

Champions League-kvalet är huvudnumret på Europatipset ikväll och den stora utmaningen blir att bestämma sig för vilka av favoriterna som håller och vilka som ska fällas. Umeåmaffian med några bestämda svar och flera kittlande procent!

--

Young Boys och Ludogorets blir kupongens två riktiga bjässar, båda lär landa över 80 procent. Att spika den ena och gardera den andra är en rimlig tanke och för oss är Young Boys det givna spikvalet. Kommer från häftig seriepremiär där man vände och vann en målrik historia efter svettig forcering - med ångan uppe sätter de överlägsna schweizarna vinnande tryck mot Slovan Bratislava ikväll. Slovan torskade på Irland i förra rundan och rankas lågt av oss. Favoritspiken i match 3 är jättestark.

 

Hyggligt intressant procent på Rapid Wien borta mot Sparta Prag. Det lär väldigt offensivt från Sparta Prag som börjar bli bra och kul igen men lagets stil lämnar samtidigt blottor. Rapid Wien har 2-1 i ryggen och kommer så sina chanser. Vi är inte alls säkra på att Sparta orkar hantera ett eventuellt underläge.
 

I Norge har vi varit rätt kalla under sommaren, måste vi erkänna. Dock inte riktigt lika kalla som Stabaek: krisläge i botten av tabellen. Då gäller det att ta tillvara på ljusglimtarna: i helgen avgjorde man cupmötet Follo i 95:e minuten. Visserligen som 1,10-oddsare, men ändå... Några hyggliga prestationer i ligan dessförinnan och tränarbytet nyligen, då svenske Janne Jönsson fick kicken, kan fortfarande ge effekt. Onekligen kittlande procent på Stabaek ikväll borta mot Mjöndalen, en av de möjliga räddningsplankorna i tabellen. Mjöndalen har inte skapat mycket alls på sistone och att leverera som klar favorit är inte vardagsmat för laget. Vi streckar för skräll, precis som i matchen ovan där Lilleström går alldeles "för bra" och snart lär gå på pumpen. Kan absolut ske mot ett defensivt bra Sarpsborg.
 

Kul typ av omgång där det inte behöver hända jättemycket för att utdelningen ska bli hög. Vi har fyra system öppnade:
 

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.
Umeåmaffian Tar Över Europa XL - 320 kr.
Umeåmaffians Sju Helgarderade - 301 kr.
Umeåmaffian Tar Över Europa - 160 kr.

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert