Klassiskt Stryktips med 15 miljoner
GULDRUMMET

Klassiskt Stryktips med 15 miljoner

för 1 år sedan

Det blev överlag en väldigt favoritbetonad landslagssamling och därmed låga utdelningar. Därför känns det extra kul att nu ta sig an en klassisk helg med storligorna på kupongerna. Jackpot på Europatipset på söndag - men först häftiga 15 miljoner i jackpot på lördagens Stryktips! Här släpper Andelstorget och Umeåmaffian några tidiga tankar. Arsenal och Luton blir nycklar, kan vi konstatera!

--

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

 

Andelstorget: Vi ser flera potentiella spikar i inledningen på Stryktipsbongen men Arsenal ser ut att bli spelvärd. Tre raka torsk, rykten om Arteta hänger löst och allmänt kaos. Kan man spika då? Ja det tycker vi! Laget är inte alls dåligt i grunden även om folk gärna hånar bygget. Här har man sin chans att studsa tillbaka och Norwich kommer inte ta många poäng på bortaplan denna säsong. Faktum är att det har funnits ett par ljusglimtar i Arsenals spel och nu ser man ut att kunna ställa en spännande elva. Vi spikar Arsenal på precis allt till nuvarande procent.

 

Umeåmaffian: Favoriterna i match 1-4 blir tuffa att fälla - vi tror exempelvis hårt på självaste Arsenal - men några garderingar blir det ändå där. Vi väljer Brighton som ett roligare val under denna rubrik. Halvkall förlust mot Everton men segrar innan dess och fortfarande ett enkelt lag att gilla. Succéstart för Brentford, får man väl säga, men vi väntar med jättehyllningen. Så mycket har man inte mött. Brighton kommer se ut som det bättre laget här (vilket man ju också är!) och procenten ser ut att bli lockande. Ett spikval som ger försprång!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

 

Andelstorget: Skrällarna finns kanske främst i Championship där vi ser potential på flera håll. Kanske främst i Luton där vi inte alls köper Blackburns stora favoritskap. Normalt jämna bataljer mellan dessa lag och båda lagen har börjat ungefär som förväntat. Luktar tät batalj där det är favorit på att bli målfattigt. Lutons bortaseger i Barnsley var en fjäder i hatten och nuvarande procent (18%) är extremt streckvärt. Vi kommer även betala för Barnsley borta i Bournemouth där vi tycker procenten åtminstone ska vara 20.

 

Umeåmaffian: Som procenten ser ut i skrivande stund blir det lätt att ringa in Luton här. Bortsett från kraschen mot Birmingham har det varit stabilt för ett Luton som jobbat rätt i flera år nu och etablerat sig på stadig nivå. Blackburn skapligt igång men idel målmässigt jämna matcher och när man nu ska axla favoritroll påminner vi gärna återigen om att fjolårets överlägsne målkung Armstrong inte längre finns kvar. Ser ut att bli märkligt hög procent på Blackburn och skrälljobbet därmed givet.

--

 

Fullsmockat i butiken - klicka på länkarna nedan för att komma direkt till aktuella system:

 

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.
Umeåmaffians Jackpotboss - 635 kr.
Umeåmaffians Coming Home - 715 kr.
Skandalens Stryktipsmiljoner - 658 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Andelstorgets Jackpotspecial - 330 kr.
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.
Andelstorgets Experter - 179 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

--

 

Fullsmockat att vänta i butiken hela helgen - redan ikväll gillas ju Topptipset och Powerplay! Hockeyn kommer ju växa rejält framöver: SHL-premiär imorgon! In och shoppa där det passar och stort lycka till!

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert