GULDRUMMET

Kvalkoll med Umeåmaffian

för 1 år sedan

Dubbla "tolvor" för Umeåmaffian på Europatipset i helgen och det börjar bli några sådana nu. Nytt försök att nå hela vägen på onsdagens jackpotomgång och maffian gillar VM-kvalet skarpt!

--


6. Serbien-Irland
Kanske inget regelrätt fynd men här kommer vi att gå hårt på Serbien. Kapaciteten i truppen är svår att blunda för och nu kan man äntligen ha hittat på förbundskaptensposten: gamle stjärnliraren Dragan Stojkovic vid spakarna och det ska kunna bli bra. När Serbien flyger, då flyger man högt. Irland är däremot en enda lång gäspning. Det var svårt att hålla sig vaken under lagets matcher i Nations League i höstas. Har stannat på noll eller ett mål framåt i sina elva senaste tävlingsmatcher - innan dess gjorde man två mot Gibraltar... Vi räknar med ett nytänt Serbien och då får man hål på Irlands försvar!
 

10. Israel-Danmark
Israel får det aldrig riktigt att lyfta men den nuvarande upplagan är inte så pjåkig. Framförallt finns offensiv spets med Zahavi som riktig toppgubbe - är stekhet i PSV Eindhoven och har vräkt in mål även i landslaget. Som denna grupp ser ut kan Israel åtminstone drömma och givetvis krävs då leverans här hemma. Danmark ska spela EM i sommar och det finns mycket att gilla med materialet. Hösten var dock inte mer än okej och det finns en del att fundera över. Mittbackarna Kjaer/Christensen har haft en del trubbel och stenhårda scheman. Eriksen har inte varit helt bekväm i Inter och finfine Dolberg har varit borta massor under säsongen. Nej, det känns känns lite läskigt för Danmark och vi vill "jobba bort" dansken.
 

12. Ungern-Polen
Ungern har flyttat fram positionerna en del igen och ska spela EM i sommar. Slog ut Island efter jättedramatik i höstas och det var Szoboszlai som avgjorde, den råintressante talangen som redan är superstjärna i Ungern. Nu går han dock skadad och det är ett jätteminus för ett i övrigt ganska grått Ungern. Polens stjärna är dock på plats: Robert Lewandowskis målform är "inte ens rolig". Kommer direkt från ännu ett hattrick och levererar ju även i landslaget. Polen har svårt att ta det sista steget men i favoritrollen har man varit säkert länge nu, ett väldigt bra facit i kvalen. Kan ge England en fight om gruppsegern men då säger budgeten förstås full mot Ungern. Vi håller Polen som en sund spik mot ett Szoboszlai-löst Ungern.
 

Tre system öppna på Europatipset:
 

Umeåmaffian tar över Europa - 160 kr.
Umeåmaffians jackpotstöt - 385 kr.
Umeåmaffians jackpotkaka - 1075 kr (bara fyra andelar!).

Och förresten: Sverige och Zlatan spikas. Nu kör vi!
 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert