Manchester United spikas - trots allt
GULDRUMMET

Manchester United spikas - trots allt

för 10 månader sedan

Är det höstens på pappret tuffaste runda av Stryktipset?! Det ser helt klart utmanande och svårt ut - helt perfekt, tycker vårt gäng. 13 rätt lär betala bra och att hoppa in i ett andelsspel bör vara givet. Andelstorget och Umeåmaffian släpper här några tankar och en sak är man överens om: Manchester United levererar, trots allt.

--

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Liverpool hackade innan vilan och ställs mot ett Arsenal med snygg rad, medan det ju fortsätter storma kring Manchester United. Vi kommer ändå att spika både Liverpool och United på det mesta. Ett rejält påslaget Liverpool att vänta och då tar det stopp för Arsenal vars rad känns ganska billig. Har haft det hemskt jobbigt på Anfield på senare år - samma visa att vänta på lördagen. United och Ole Gunnar har en förmåga att slå tillbaka när det verkligen behövs. Nu löser man Watford och får en gnutta arbetsro. Garderingar behövs längre ner på kupongen - inga fel att börja med dessa båda spikar!

 

Andelstorget: Bästa spiken hittas i Manchester United som trots att det stormar mycket kring har en mycket god vinstchans här. Bakåt är det skakigt med Lindelöf och Maguire men Watford har inte gjort mål på 4/5 senaste matcherna. Watford är helt enkelt för svaga för att hota United här och med Bruno samt Ronaldo är det målgaranti. Förväntar oss ingen klang och jubelföreställning från United men en stabil seger. Procenten avskräcker inte i nuläget.
 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Som vanligt går det att peka på tydliga värden i Championship. Cardiff vann extremviktigt innan vilan och kan gott och väl spinna vidare mot ett begränsat Preston - och därmed dra upp utdelningen rätt rejält. Här nämner vi också Wolverhampton. West Hams framfart är suverän men Wolves borta innebär en typ av utmaning som vi inte tycker känns optimal för West Ham. Hårt att vänta och då viker sig Wolves ogärna här hemma - tvåan skvalpar kring 50 procent och då ryker nog West Ham från våra system, nån måtta får det vara.

Andelstorget: Brentford inledde säsongen piggt och tog en hel del poäng. Senaste tiden har det gått tyngre rent poängmässigt men spelet är fortfarande bra. Laget har tagit åtta poäng färre än förväntat sett till vad man skapat i matcherna. Newcastle har fortfarande inte vunnit i ligan och även om laget nu har en ny coach köper vi inte detta favoritskap alls. Brentford är det bättre laget och som klar underdog är det omgångens bästa skräll också med fördel kan ”chansspikas”.

--

Gott om system öppnade och vi förbereder smidigt: bara att hoppa in enligt länkarna nedan!

Umeåmaffians Coming Home - 715 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.
Andelstorgets Femhunka - 500 kr.
Umeåmaffian Måste Gardera - 451 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Andelstorgets 3888 Raders - 329 kr.
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.
Andelstorgets Sista Minuten - 205 kr.
Andelstorgets Experter - 179 kr.
Andelstorgets Hunka - 100 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

--

 

Högtryck i butiken även i övrigt. Att Svenska Spel dubblar upp med två omgångar av Topptipset både lördag och söndag är en kul nyhet, med gott om extrapengar dessutom. HÄNG MED HÄR och vinn med oss!

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert