GULDRUMMET

Megajackpot Stryktipset "Boxing Day"

för 6 månader sedan

12 rätt som mest på Europatipset under onsdagens Europatips men nu har vi årets största pott att se fram emot på Stryktipset. Hela 26 miljoner som minst förväntas ligga i 13-rättspotten och nu ber vi bara om att ej fler matcher lottas (i nuläget fyra matcher). Ett par trevliga matcher på kupongen och vi har klara ideér även denna omgång.

 

BÄSTA SPIKEN?

 

Umeåmaffian: Tydliga favoritskap i flera Premier League-matcher och det ska givetvis garderas roligt på flera håll. Vi fortsätter dock att gå hårt på Arsenal. Vi har litat på laget non-stop på sistone, mestadels med gott resultat. Ett harmoniskt Arsenal är ett bra Arsenal och vi har inga problem med att Artetats gäng nu är uppe på åttonde plats. Har matchat regelbundet på sistone och har ångan uppe. Skillnad för Norwich, som inte kunnat lira sedan 14/12. Redan då var man i gungning och man har varit ett av de lag som slitit hårdast truppmässigt. Är på bättringsvägen men nej, stoppar inte Arsenal här. På sex matcher mot "Big Six" har Norwich 0-20 i målskillnad och nu blir det ny torsk.

 

Andelstorget: Precis som Umeåmaffian gillar vi Arsenal som är i fin harmoni sista tiden. Norwich är helt enkelt alldeles för dåliga för Premier League och det blir inte många poäng mot topplagen denna säsong. Fokus blir att hålla nollan men laget läcker rejält bakåt. En annan spik vi kommer gå på är City som dock ryktas ha ett par covid-fall men truppen är så bred att man kan plocka bort tio spelare nästan här och ändå kan Pep ställa upp ett kanonlag. Leicester har rejäla bekymmer bakåt och framåt saknas anfallsstjärnan Vardy. Det blir ingen lätt nöt borta på Etihad och trots att dessa två är stora favoriter kommer vi inte gardera dessa. Skrällarna hittas på annat håll.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

 

Umeåmaffian: Det är inte längre samma pangstatus på West Ham. Har skadeproblem i backlinjen och framåt har härlige Antonio slitit - nu är han osäkert startande. Räckte inte alls mot Arsenal och sedan derbyförlust även i cupen mot Spurs. Nej, det är inte alls något toppskick på Hammers och när folket ändå streckar laget stenhårt blir det givet att varna. Southampton är inte vårt "favoritlag" men man börjar samla ihop till seger, det har blivit ett antal vettiga kryss och självklart kommer segern snart. Vi gillar i regel West Ham bättre som skrällgäng än som favorit - här jobbar vi Southampton som får utdelningen att sticka iväg!

 

Andelstorget: Aston Villa som har varit ett helt nytt lag sen Gerrard kom in i bilden ser vi ha goda skrällmöjligheter mot ett Chelsea som är lite ur fas för stunden. Lukaku har saknats ett tag och det märks framåt. Nu har Chelsea även börjat släppa in mål sista tiden och är då inte samma maskin som man var tidigare under säsongen. Aston Villa har en härliga offensiv med Buendia och Watkins som verkligen kommit igång. Runt 20% på Aston Villa skrällen lämnar vi absolut inte utanför kupongen och mest troligt lutar det åt en helgardering på det mesta.

 

Starttid 15:59 denna “Boxing Day” och andelar i alla prisklasser samt massa specialandelar finns aktiverade. Något bör passa ditt tycke och smak:

 

Ni hittar andelarna på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Stort lycka till och god fortsättning önskar vi på Andelstorget!

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert