Napoli Sporttjänstens nyckel
GULDRUMMET

Napoli Sporttjänstens nyckel

för 1 år sedan

250.000 kronor extra på Topptipset på torsdagen och det biter alltid bra på omsättningen. Riktigt fin fotboll på kupongen, dessutom. Sporttjänsten har ett par specialsystem öppnade och bjussar här på några tankar.

--

Det ser favoritbetonat ut på Topptipset ikväll, det går liksom inte att förneka. Framförallt har ju både Atletico Madrid och Barcelona "enkla" uppgifter och med tanke på det pågående guldracet blir det givetvis svårt att fälla den duon. Atletico har ju dock haft det ovanligt tufft en längre tid och helgens 5-0-islossning ska inte snackas upp för mycket. Möter ikväll ett Huesca som varit tappert i bottenstriden och fortfarande strider för fullt där. Höll 0-0 mot Atletico tidigt på säsongen och på lite större system smyger vi med krysset. Det gör vi även i Barcelona-Getafe. Gästerna har varit svårforcerade en längre tid nu. 0-0 mot Atletico nyligen - och 0-0 mot Real i helgen. Där var man rentav nära att avgöra. Barcelona och Messi kommer stärkt av cupsegern men procenten snuddar vid 90 och även här lockar det onekligen att få med krysset.
 

I Serie A spikar vi däremot gärna Napoli, som i skrivande stund är streckat en bit under 50 procent. Tar emot Lazio i en jätteviktig match i jakten på topp-4. Vi har dock svårt att ta Lazio på allvar i den kampen. Visst, nu har man fem raka segrar och senast bröt Immobile måltorkan. Lazios schema har dock varit klart tacksamt under segersviten och knappt någon seger har tagits med någon större pondus. Vi har läst Napoli bra en längre tid och har varit positiva ända sedan uttåget ur Europa League. Då hade man det kämpigt men sedan schemat blev lugnare och truppläget bättre har Napoli imponerat. Var nära att avgöra mot Inter i helgen och ikväll gillar vi läget skarpt. Krysset inte särskilt gångbart för något av lagen och vi tar given Napoli-ställning.
 

Två system öppna på Topptipset ikväll:
 

Sporttjänsten Extrapengar - 270 kr.

Sporttjänstens Tuffa Extra X5 - 265 kr.

Vi har även andra andelar öppnade, exempelvis inför Stryktipset där 14 miljoner ligger och väntar. Välkommen ombord!
 

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst