GULDRUMMET

Prisvärt värre på Europatipset ikväll

för 1 år sedan

England-Danmark högst upp på Europatipset ikväll - i övrigt är det svenskfokus och det passar flera av våra spelläggare alldeles utmärkt. Kollen är superviktig och den finns, kan vi lova. Kolla in panelen där fyra spelläggare som vanligt ger sina tankar - och det vimlar ju av prisvärda procent på kupongen!

--

Bästa spiken?
 

Sporttjänsten: Vi kanske borde placera Räppe under skrällrubriken istället men vi spänner gärna bågen - spelvärdet ser ut att bli makalöst bra! I skrivande stund är det under 20 procent på Räppe i en match där oddsen sitter tätt. Möter ett Asarum som hållit ihop jättebra men vi törs ta gift på att Räppe kommer vara före till slut. Vi spikar!
 

Andelstorget: Vi gillar förutsättningarna för England i afton där hemmalaget har kunnat rotera och plocka av spelare i tid under hela turneringen. Blir en faktor nu när allt ska avgöras att ha fräscha spelare och dansken har fått gått hårdare åt sina stjärnspelare helt enkelt. Englands trupp lite för bra och inte ett insläppt mål i turneringen hittas är fantastiska siffror.  Procenten skenar knappast iväg och då är England en fyndspik hemma på Wembley.
 

Ricky: Jag hittar min bombspik i Stöde i toppmötet i div 2 Norrland.  Med motiveringen att man är det bättre laget, bortalaget Sandvik har överpresterat och det bör komma en reaktion snart. Hemmastarka Stöde har tre raka segrar på hemmagräs och blir svårslagna även i kväll då man har ett bra truppläge. Strax över 40 procent gör ettan till en riktigt spelvärd spik.
 

Umeåmaffian: Läge att vara patriotiska och spika Umeå FC. Ärligt talat är detta INTE vårt favoritlag och toppstridandet i Div 1 Norra håller knappast säsongen ut. Visst har man dock hittat rätt och formen är toppen. Ikväll handlar det om kval till Svenska Cupen mot seriekonkurrenten IFK Luleå. Skulle ha spelats nyligen men då var det covidtrassel hos IFK Luleå som har fullt upp med bottenstriden i serien. UFC mådde bra av att lira cupen i våras och vill dit igen - bränner inte!
 

Bästa skrällen?

Sporttjänsten: Att Tvååker är tydligt före Lindome i Div 1 Södra menar vi är skevt. Nu kommer Lindome från extremt skönt trendbrott då man bortaslog Torn i helgen - och kapacitet finns! Har tagit poäng mot samtliga topp-3-lag, det säger en hel del. Tvååker brände som klar favorit hemma mot Åtvid senast (2-2) och detta blir knappast enklare. Kanonvärde på Lindome!
 

Andelstorget: En stor besvikelse i Div 1 Södra är Lindome som vi förväntade oss mer av denna säsong. Alldeles för ojämna i sina prestationer trots att man långa stunden spelar helt ok. Tog en viktig vinst senast mot Torn med 2-0 bortaplan och det kanske gjuter mot i grabbarna igen efter en dålig streak. Laget är inte så dåligt att det ska harva i botten utan snarare stabilt mittenlag. Tvååker är bra och solida men endast tagit 11 poäng på 8 matcher hemma är lite klenare än väntat. Är det en faktor? Vi plockar gärna rubbet och får med Lindome till ca 10%.
 

Ricky: Räppe blir totalt bortglömd i en på förhand jämn match. Räppe stabila och har fint truppläge (saknas endast enstaka spelare) och är solida över hela banan. Asarum har många spelare som håller fin nivå men båda lagen håller ner insläppta och exploderar inte framåt direkt. Luktar målsnålt och tufft på förhand. För mig blir det givet att gå på X2 till nuvarande streck som sitter helt snett. 
 

Umeåmaffian: Vi kör Umeå-prägel även under denna rubrik. Team TG, från Umeå, är med i toppen av Div 2 Norrland och det är helt väntat. Har dock inte varit speciellt övertygande och överlag är detta en klubb som litegrann stannat upp, det var bättre drag kring grejerna för några år sedan. Streckas nu stenhårt mot Gottne och då blir det intressant att försöka fälla. Gottne har bränt som storfavorit några gånger på sistone. Har ett rätt roligt bygge som siktar högt och som absolut inte behöver vara rädda för denna uppgift. Störtkul procent på favoritfallet!

--

Jätteintressant kupong och bara att välja och vraka bland systemen som laddar hårt för 13 rätt och feta pengar! Direktlänkar till några av systemen nedan:

Umeåmaffians Lyxlirare
Umeåmaffian tar över Europa XL

Umeåmaffian tar över Europa (slutsåld)
Sporttjänsten Super

Andelstorgets experter
Andelstorgets femtiolapp
Rickys spelvärda åttabitars

 

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert