Rejält med extrapengar på helgens hetaste spel!
GULDRUMMET

Rejält med extrapengar på helgens hetaste spel!

för 7 månader sedan

Hela 15 miljoner adderat till potten och vi jagar nya 13-rättare denna helg. Fem matcher från världens bästa liga på kupongen och förutom några enligt oss starka favoriter ser det rejält öppet ut. Andelstorget och Umeåmaffian ger som vanligt sina bästa spelförslag gratis till läsarna:

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Vi håller Manchester-duon som starka vinnare denna gång och fokuserar främst på City. Everton borta kan låta lurigt men nej, vi kan inte riktigt se Everton vara nära här. Körde över Leeds näst senast och där såg det bra ut. Dock inte mycket till motstånd och senast kunde man just ingenting mot Southampton. Den insatsen var verkligen en besvikelse. Manchester City förlorar "aldrig" två raka Premier League-matcher (har inte hänt sedan 2018) och var ju egentligen inte dåligt mot Spurs. Liverpool har närmat sig och här ryter City ifrån, urstark spik att inleda kupongen med.

 

Andelstorget: Vi tycker att Manchester United har ryckt upp sig sista tiden och även om ej spelet stämmer hela tiden så funkar målfabrikationen. Radar upp fina resultat nu och det bidras på flera håll! Pogba är tillbaka med besked och höjer nivån på mittfältet. Watford verkar redan mentalt vara degraderade och måstematchen laget hade i veckan föll man med klara 1-4 till slut. Att laget ska chocka United som man gjorde förra mötet känns inte troligt. Vi spikar utan att blinka!


BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Skräll och skräll men i match 13, Peterborough-Hull, kommer det bli tätt streckat och då gillar vi läget att ta ställning. Vi är överlag besvikna på Peterborough som är på väg ner till League One igen, läget börjar känns hopplöst. Uddamålsförlusterna mot Derby och Fulham på sistone kan se hedersamma ut men spelmässigt har det varit urjobbigt. Flera besvikelser även i hemmaspelet och här blir det jobbigt igen. Hull också med negativ trend men har trots allt bevisat sig tidigare under säsongen, på ett helt annat sätt än Peterborough. Har visat upp en stark defensiv och "stulit" betydligt tuffare uppgifter än detta. Vi tycker att uppgiften ska passa bra för Hull och att jobba spiktvåa ger ett försprång!

 

Andelstorget: Ett lag som inte gett upp är Burnley som plockade in tunga Weghorst innan fönstret stängde och han har verkligen varit bra. Burnley visar karaktär och styrka som vi gillar och kommer bli obehagliga för många lag i sin jakt på nytt kontrakt. Brighton kommer föra matchen men detta kan vara en match som passar Burnley bra i omställningsspelet och fasta situationer. Tvåan är given på vår kupong. I övrigt plockar vi med ett jagande Derby som likt Burnley visar karaktär när det blåser snålt. Startade säsongen med -21 poäng och är trots det inte avsågade i bottenstriden. Rooney har gjort ett dunderjobb där och som under 20% streckade kommer vi strecka!

 

Vill du spela med oss i helgen på Stryktipset:

Andelstorgets Femtiolapp - 50 kr 

Andelstorgets Hunka - 100 kr

Andelstorgets 3888 raders - 329 kr

Umeåmaffians Lilla Pigga - 85 kr

Umeåmaffians Storstryk - 385 kr

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr

 

Lycka till

/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert